Dotazek jak zarabat...

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem MetoxSvK, 7/12/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. MetoxSvK

MetoxSvK User

[​IMG] Ahoj chci se zeptat nemohl by jste mi nekdo říct jak mam zarabat na cz3 ked na cuboch býva klan EK a dávaju aj vlastných ? mna už pukli asi 20x striedaju si ma :) Firmma MMO Screen tady ospravedlnuju se ale chtel bych nejak pomoct prosím ozvete se nekdo Screen tady :) https://ctrlv.cz/WJXD

2. PaiMei

PaiMei User

Dnes jsem byl dopoledne a byl jsem tam sám. Takže ideální je být tam tehdy, když tam oni nejsou. A nebo vstoupit do silného klanu, na který si to nedovolí.

3. MetoxSvK

MetoxSvK User

Ano ale s dmg 3k x1 cuba nedám....A do silneho klanu slabé hrače nechtejí :) Takže není spusob jak si udelat dobrou výbavu...

4. Rob75366

Rob75366 User

Tak střílej VK, pokud nemáš na cubicona výbavu. :)

5. MetoxSvK

MetoxSvK User

Tak promin ale 1 krisa mi trva 10 minut solo...

6. Když já chtěl vydělat kreda tak sem hups na 5-2 a střílel vše co šlo. VK je také dobré , jak tu píše nějaký kolega nahoře ;)
    A že tě střílejí u cubu ? Tím si každý prošel i já , časem si je budeš dávat i sám ale chce to trpělivost. Hodně štěstí

7. MetoxSvK

MetoxSvK User

Dobře dekuju za odpovedi :) Vyřeseno

8. Jen tak mimochodem, jestli x1 střílíš 3K dmg tak ti VK nemůže trvat 10 minut. Já střílím 3K a 1 VK mám hotové do minutky.

9. PaiMei

PaiMei User

Metoxi, sice to sem nepatří, ale pošli přihlášku k nám, popiš to, co chceme, aby se do přihlášky psalo a budeš v silném klanu, kde ti pomůžeme. Klan si najdi, pokud to dokážeš, máš u nás místo na zkoušku :D.
    Malá nápověda, mám tady stejný nick jako ve hře :D

10. =Marvin=

=Marvin= Guest

MetoxSvK zkus hráče v chatu požádat jestli se můžeš ke střílení cubikona přidat, možná tě někteří k sobě přiberou. I když zabírání Cubikona na sólo nesnáším a takové hráče smetal z mapy, cuba vždy byl NPC pro skupinu a to že si jej chrtí pár vyvolených je akorát projev sobeckosti a nenažranosti. :)
    Jinak pokud ti střílení NPC trvá samotnému dlouho, zkus si najít silnějšího spoluhráče do skupiny který ti pomůže, hodní hráči kteří pomáhají firmě a slabším se pořád ještě najdou, stačí se jen nebát požádat. ;)

Máš tedy ještě něco k tématu nebo můžeme uzavřít?

Little_Tali tohle ocenil(a).
  11. Sentiero

Sentiero User

MetoxSvK střílej to, co sestřelíš snadno a dostaneš za to dost cti. Čím více cti budeš mít, tím se bude zvyšovat cena za prodané šutry- hlavně promerko (to je max. do 1000k za kus- bez bonusu). Pak budeš lehce ze skylabu získávat kredity na dražbu.

12. Dx84Rv

Dx84Rv User

jojo, na cz3 mám uplně stejnej problém...

13. No pokud nejste nejak extra rozjeti, asi bych doporucila zmenit server.. krkneni kubiku neni jedinej nesvar cz3. Ony tam i nektery soucasti hry (mail, pozvani pratel) nefungujou jak by mely.
    Kdyz uz, tak aspon cz1, pokud nechcete na globaly. :)

14. kup si dvojnasobok boxy a chod boxikovať na PVP mapy.. ked nie neostava nič iné ako len strielať krystalony an x-7 :D

15. »Wε•αяε•Łεgεŋđ« jestli je full lod myslis ze ma dnes cenu boxikovat???dnes seto uz neoplati kdyz za hodinu ani nenasbiras 10k uri a spetem))

16. dle screenu ma flaxovy golo...

17. Dx84Rv

Dx84Rv User

no nejdřív sem byl u eic, ted sem u mmo, ještě zkusím ty vru a když to tam nebude lepší tak to zabalím a půjdu na jinej server....

Little_Tali tohle ocenil(a).
  18. cicanek.. kludne sa na naboxovat aj 16k u za hodku, ak to dobre padá.. + máš extra energie klikanie brán

19. MetoxSvK

MetoxSvK User

PaiMei jméno klanu ? :) Dále dvojnasobovak jsem mnel a vyprsel proto mam tak trochu moc tý munice... plus zachvíly pujde zeta... učko lehko nasporím ale ty kredity :(

20. kredity su jednoznačne cubikony a kristallony a hlavne ak máš citadel posielaj si každých pár hodin 9000 promeria.. a predavaj to, plus zbieraj cargo boxy, zušlachtuj a predavaj promerko.. týmto sposobom to pojde rýchlo

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.