Doubly, omezení.

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem RobPol, 7/8/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. RobPol

RobPol User

Zdravím,
    chci je se jen zeptat, koupil jsem si Doubly, no pořád nerozumím tomu omezení.
    Abych dostal po 24.h omezení, nesmím sbírat 24.hodin v kuse?
    Nebo se to bere, že budu sbírat 6.hodin denně i s přestávkama?
    Když jsem to počítal, vyšlo mi že za 4.dny sbírání po 6.hodinách je 24.hodin, tedy za 4.dny dostanu omezení?
    Někdy sbírám i více, těch 6.hodin mám jen ráno, ráno vstávám s malou do školky, když mám to volno :D
    A ještě když už bude snížen zisk Urka, tak sběr Extra energie se nesníží? Nebo se omezení vztahuje i na energie?

Předem děkuji za vysvětlení :D

2. Ahooj,pokud jsem to pochopil správně tak to je tak že nesmíš zbírat déle jako 24h v kuse.. protože je to nelidské a nenormální po zběru 24h v kuse se odmněna z boxu automaticky sníží jinak já osobně deně boxíkuju asi 4-8 hodin a nic se nesnižuje ikdyž se to občas zdá.

3. RobPol

RobPol User

Právě někdo říkal že jo, někdo že ne :D
    Navíc taky už se mi zdá, že sběr urka je čim dále víc menší :D

4. To se zdá asi každému ale myslím že na 4-3,4-2,4-1 se pořád dá udělat 10-20K U/1h za předpokladu profilu pilota alespoň 10Sb Double boxu a pár záchraných protokolů.

5. RobPol

RobPol User

Já profil nemám, protokol mám jeden,to mi stačí, jen jsem nevěděl jestli mě to omezí když sbírám 6-8.hod denně,což je 24.hodin sbírání za 3-4.dny, tak snad mě to neomezí :D
    Počkám ještě na moderátora, třeba něco připíše :D
    Každopádně děkuji.

6. Určitě počkej ale mylsím že napíše něco ve stejném smyslu jako já. :)

7. Korben

Korben User

8. RobPol

RobPol User

Korbene díky, hledal jsem to, ale nenašel, proto jsem založil tému :D
    Díky, můžeš LOCK.

9. Korben

Korben User

Práve preto som to už pripol na prvú stránku v oznamoch :)

Zodpovedané, uzavreté, LOCK.

RobPol tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.