Duch na 5-3

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Skrillex-S.ty.Le, 4/10/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. bug na 5-3 kyž střilíte sabotera a on je do červena a přestanete do něho střilet a utečete od něho tak aby se připsal systemu tak z něho bude duch kterej vás bude pronasledovat,už nevím utočí to puze na mě.Když se k někomu postavím tak mu to ubirá taky a když odletim zas to de do někoho můžete někdo poradit jak se těch saboteru zbavit dík

server cz1

2. |Oromë|

|Oromë| User

Skrillex-S.ty.Le Za prve, nie je to saboter, je to baracuda.

Dalej odporucam si precitat vlakno 5-3/záhadný DMG, problem sa testoval a aj hlasil, viac ti bohuzial nepomozeme, oprava je uz na BP.

Preto si treba davat pozor a nezabijat baracudy takymto sposobom.

3. *pursuer*

*pursuer* User

Je viac moznosti jak sa toho zbavit.
    1.Preskocit portom,najde si teda inu obet.
    2.Ist na port a snazit sa ziskat ZN.
    3.EMP+mask,ale to je nakladne a musi byt pri vas nejaky hrac,aby to preslo na ineho hraca.
    4.Na spearke pouzit ultramaskovanie-toto mi nie raz pomohlo zbavit sa dotieravych NPC :)
    5.Vzdialit sa a odhlasit (premiovi hraci to stihnu,nez do nich zas vystreli)
    6.Skusit pouzit kamikadze,kedze je hrac pod utokom,tak PET by mal udajneho ducha svojim kamikadze utokom odstranit.

4. SuNNy1475

SuNNy1475 User

Pursuer s tou kamikadze nesuhlasím ked das p.e.t-a na tu barracudu pet bude iba necinne prihliadat. (Myslel som tym tu kamikadze) ...alespon take s tym mam skusenosti ja najlepsie je baracudu dorazit az do konca a mas po probleme :) :D

5. *pursuer*

*pursuer* User

Moj PET siel kamikadze na taku baracudu a dorazil ju,vychadzam z vlastnych skusenosti.Bolo to sice hodne davno (mozno teraz to nie je uz mozne).Vsak v tej novej brane Streunerov sa mi stalo cosi podobne,ked po mne siel streuner a nedalo sa ho ani nakliknut ani PETka nesla kamikadze a strielal po mne.No snad to autorovi temy pomohlo :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.