Duely v TA

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem -Imperátor-cz, 26/7/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Dobrý den,chci se zeptat odkud je tento hráč nebo mě porazil duch podle toho jak mě rychle vygumoval a tak asi jo ani jsem ho nemohl nakliknout.
    26.07.2015 - 16:48[​IMG]Obdržen předmět: Seprom (20)
    26.07.2015 - 16:48[​IMG]Byl jsi zničen uživatelem ¥Black¥Shooter¥ (VRU).
    26.07.2015 - 16:47[​IMG]Byl jsi zničen uživatelem ¥Black¥Shooter¥ (VRU).
    26.07.2015 - 16:46[​IMG]Obdržen předmět: Seprom (20)
    26.07.2015 - 16:45[​IMG]Byl jsi zničen uživatelem GΔΓGΔΜΣLDΣ∏-Ѕ.Δ.(Turecko 4) (VRU).
    26.07.2015 - 16:44[​IMG]Byl jsi zničen uživatelem GΔΓGΔΜΣLDΣ∏-Ѕ.Δ.(Turecko 4) (VRU).
    do ted mi to vždy napsalo z kterýho serveru je až na toho posledního.

2. -Neptun-

-Neptun- User

Když to nenapíše server tak je z tvojeho serveru.Tak jsem to měl aj já.

3. Tak to se nedivím že sem dostal takový nářež tady na GE2 se dějí věci.

4. Sentiero

Sentiero User

Myslím, že pokud tě to dalo s tímto hráčem na duel, tak jste měly šance poměrně vyrovnaný, nebo co tě na tom tak rozhodilo? :)

5. Joker71

Joker71 User

Ano, já jsem také dostal soupeře, který mě zničil asi na 4 rány. Musíš to brát takhle, buď to bude vyrovnané a máš šanci 50/50 výhra/prohra, nebo prohraješ. (Pokud jsi nováček a narazíš na veterána) ;)

Naposledy upraveno: 26/7/15
  6. |Oromë|

|Oromë| User

-Imperátor-cz Ono totiz hraci si menia vybavu v konfiguraciach a system TA potom moze hodit aj omnoho silnejsieho supera.

Toto bol hrac z tvojho serveru, v TA sa mozu stretnut aj hraci z rovnakeho serveru.

Ja som sa tam vcera zabaval s fenixom a zrazu mi tam hodilo 3hviezdu, no kukal som jak puk, asi nemusim hovorit ako to dopadlo. :D

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.