Dvojí metr na foru?

Discussion in 'Archív všeho dalšího' started by ZOHAN, Jul 31, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. -baghira2-

-baghira2- User

Moderátori plně rešpektuji, ale Tebe ne.

Tvůj klan si usmysl tou hloupost že se jim mám omluvit. S tím bohužel nerátej.
    Škodíte vlastní firmě sestřelmi vlastních s eic, a já se mám za to Vám poklonit?
    Na to zapomeň. K tomu nepřistopím.

Protože Vy ste si to ako klan vymysleli a né moderátori. Když už sme u toho.
    Nech rozhodně Korben, jeho jediného uposlechnu.

Ti příspevky byli vymazané a již tady nejsou; proč se pak vracet kvůli něčemu, co tady již není?
    Ptám se.

Korben napsal:
    "Tak a dosť. OT zmazané a téma uzavretá za neustále porušovanie pravidiel a nerešpektovanie pokynov moderátora.
    Znovuotvorenie rovnakej, prípadne podobnej témy, bude mať za následok zablokovanie prístupu na fórum.
    ;)"

Protože to vidím, stejně jako Ti příspěvky z vlákna Cenzura-a-spokojenost-s-aktualnim-stavem-hry
    Pořád to samé. Jenom Ty to ani teď nechápeš.

SSCUltimateAero likes this.
  2. Borat

Borat User

Tému uzatváram nakoľko tu dochádza len k hádkam. Dúfam a verím, že taká téma už nebude nikdy založená.

Lock.

-baghira2- likes this.
  3. Korben

Korben User

Tak takto ľudia. Osobné problémy v hre, si riešte v hernom chate, kde v prípade nevhodného vyjadrovania a osočovania, schytáte ban, alebo si to vydiskutujte na TS, čo by som vo vašom prípade videl, ako najlepšie riešenie. Niekedy je lepšie raz povedať, ako 10x napísať. ;)

-baghira2- likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.