dynamická IP adresa

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem mališkej, 18/12/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. mališkej

mališkej User

zdravím měl bych dotaz na to zda je v rozporu z pravidly mít dynamickou IP adresu která se řekněme li bude měnit jednou denně zda by za to byl postih či nikoliv.
    děkuji.

2. |Oromë|

|Oromë| User

mališkej Samozrejme ze nie, dynamicka IP je uplne bezna vec a funguje na nej polovica hracov, aj ja. ;)

3. mališkej

mališkej User

děkuji za info :) takže si to bez problému můžu nastavit jde mi o to že když si budu měnit tu IP tak je mizivá ale opravdu mizivá šance že by se mi někdo dostal do PC a nebo hůř něco mi s tím PC provedl jsem silnej odpůrce antivirů protože každej antivirus na sebe akorát přitahuje viry a právě že sem se bál toho když budu mít dynamickou IPinu takže bych mohl dostat ban na učet a mít z toho problémy

4. |Oromë|

|Oromë| User

mališkej Mne sa tu zmenila IP adresa tento rok 95x, nic ti nehrozi, je to uplne bezna vec.

Dynamicka IP sa nikdy nebanuje, takze kludne si nechaj zapojit router.

5. mališkej

mališkej User

:) děkuji ještě jednou za info :)
    -------------------------------
    mohl bych mít ještě jeden dotaz? :)
    jakto že i když mám ban na hlavním acc ještě tuším že 21 dní mi furt chodí emaily od BP že je třeba MHH a nějaký anktety a tak dále ? :)

Naposledy upraveno moderátorem: 18/12/15
  6. Korben

Korben User

Ban znamená že účet je stopnutý, nie že je vymazaný.
    Nepíš viac príspevkov pod seba, ale využi možnosť upraviť svoj príspevok.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.