Oznámení Elite Space Alliance - ESA / GE1

Diskuze na fóru 'Klany' zahájená uživatelem monster0115, 19/3/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Server: GE1
    Skratka: ESA™
    Názov: Elite Space Alliance - ESA
    PoČet členov: 5
    Hodnota klanu: 380
    TeamSpeak: ts3.crew.sk:11244
    Firma: všetci
    Podmienky: lvl 16+

Sme klan ktorý nevznikol na vojnovej pôde. Snažíme sa spojiť hráčov ktorí prežili "koniec orbitu" a snažíme sa ich zjednotiť a motivovať. Z dôvodu že príjmame všetkých hráčov - silnejších aj slabších, upřednostňujeme diplomatickú cestu pri riešení problémov, nie silu. Hlavnou myšlienkou je vybudovať klan, ktorý bude zastrešovať všetkých, ktorí sa chcú zlepšovať a nájsť partiu na hranie. Nie sme zameraní len na Slovensko či Česko a preto je aspoň základná znalosť angličtiny výhodou (nie podmienkou). Naberáme všetkých hráčov ktorí dosiahli minimálne level 16. Sme otvorení všetkým firmám a z toho dôvodu hľadáme aj zodpovednú osobu za sektor MMO a EIC ktorá bude presadzovať naše pravidlá a dohliadať na ich dodržiavanie. V klane rešpektujeme naše diplomatické vzťahy! Po prvom prípade porušenia diplomatického statusu budete napomenutý a v prípade, že ho porušíte opätovne, budete nekompromisne vylúčený! Česť a rešpekt je snáď to jediné čo zostalo z čias minulých. Ako som spomínal, snažíme sa hráčov motivovať a z toho dôvodu majú hlavne slabší hráči, možnosť získať príspevok z klanu, pri splnení určitých podmienok na zlepšenie svojej výbavy. Čím viac sa snažíte, tým lepšie pre vás.

Ak pošlete žiadosť, nezabudnite napísať niečo o sebe! Nikto nechce príjmať ľudí o ktorých nič nevie :). Prázdne žiadosti budú zamietnuté!

Niečo o mne:
    Vo svete orbitu som úplne od začiatku, a teda od roku 2006. Vrátil som sa po 2 ročnej pauze pretože aj keď táto hra už nie je čo bývala... spomienky na jej začiatky silnejšie ako negatíva ktoré som za posledné roky videl... Možno som chorý, ale nemôžem sa len tak vzdať niećoho na čom som vyrástol. Som typ hráča, ktorý bol vždy väčšinou ten ochranca ako bojovník. Z toho dôvodu by som rád vytvoril niečo vlasné, akoby som sa mal pridať už do existujúceho klanu. Rešpektujem názory ostatných a som ochotný hľadať kompromisy pri riešení problémov a diplomacie.

Poznámka: Ak má niekto záujem používať naše TS tak je vám plne k dispozícií :).

To by už stačilo... Ďakujem za pozornosť :D.

*SATKO*, -baghira2- a ***TaiwazCz*** tohle ocenili.