Email a dark orbit

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem SASFIRE, 30/1/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. SASFIRE

SASFIRE User

Mam jen takoví dotaz dlouho sem se ne přihlasoval na email těd sem to zkoušel a furt nic po jake době se se maže email byl sem na něm neaktivní minimalně rok ? a to jako když mi ho smažou jak těd třeba změnim na dark orbitu heslo atd ? diky za odpověd

2. Sid

Sid Guest

SASFIRE toto je dotaz spíše na tvého poskytovatele emailové schránky, netuším kde jsi si ji založil.

Bez funkční emailové schránky není možné změnit heslo k účtu a ochuzuješ se o bonusové kódy, které BP čas od času rozesílá.

3. SASFIRE

SASFIRE User

jen sem se chtěl zeptat jestli mi ho mohly smazat po roce možná po 2 seznam

4. Korben

Korben User

Mohli, neaktívne emaily sa mažú, ale ako ti už písal kolega, to je otázka na poskytovateľa tvojej emailovej schránky. Tu ti s tým nevieme pomôcť.

5. Můžu potvrdit, seznam opravdu po čase neaktivní schránky maže, sám jsem se s tím setkal. Nicméně před smazáním posílá upozornění, takže je dobré si nastavit přeposílání emailů do schránky, kterou používáte.

6. SASFIRE

SASFIRE User

Aha to nic díky za odpovědi si myslím že ho mam smazaní možná i po 2 letech bonusové kody nebudou a heslo mam snad dostatečné a někdo mi těd psal že seznam to maže i po pul roce tak díky za odpovědi :) mužete lock

7. Korben

Korben User

Zodpovedané, uzavreté, LOCK.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.