Email hra

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem SASFIRE, 6/4/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. SASFIRE

SASFIRE User

Ahoj mam problém nechodí mě na email žádné ty odměny co ostatním já totiž v roce 2013 přestal hrát a asi do roku 2014 sem se nepřihlásil na email a pak sem už i zapomněl heslo jak sem začal hrát v roce 2014 ale těd taky 3 dny zpátky sem nevěděl že se to da zjistit to heslo přes kontrolni otázku na seznamu tak sem si po asi 2,5 letech obnovil email a těd mě tam nic nechodí ani změna hesla nebo cokoliv jineho z dark orbitu ty odměny možná co byla těd naposledy díky tomu že sem měl ban na měsíc za pushing 30 dní ale že ostatní věci mě tam nechodí ? sem slyšel že se to u seznamu stáva

2. pokud ses nepřihlásil rok učet máš zrušenej mě takle zrušili učet na ge1 a dva malí,musíš si založit novej :)

3. SASFIRE

SASFIRE User

já to myslel že sem rok nehral dark ale přihlašoval jsem se aby mě učet nezrušily oto nejde jde o ten učet na email ktery sem obnovil odznova bez zprav atd ale těd tam nic nechce dojít

4. To musíš řešit s podporou tady to nevyřešiš no uvidíme co poraděj

5. Založ si nový účet, nejlépe g-mail a převeď si na něj registraci z DO. Nezapomeň mít potvrzené odebírání newsletteru. Kontroluj si spam koš.

6. PetriCZech™, včera jsem si na g-mailu nastavoval reklamu a promo akce, Když jsem to zvládl já jako internetový ignorant v 46 letech, tak už to musí zvládnout každý :D

7. Ak sa smiem pripojiť, tak ak má hráč zaregistrovaných viacero účtov na jednom e-maily, nechodia mu rôzne ceny/balíčky/odmeny na každý účet. Moja skúsenosť -> mám 2 účty zaregistrované na e-maily, pri poslednej akcii (veľkonočná) mi prišiel e-mail s muníciou iba ku jednému účtu.

8. Cruenta†Ultionem - já osobně mám na G-mailu nastaveno "klasické" zobrazení - žádné záložky Promo akce a podobně. Všechno pěkně pod sebou. Možná to nevypadá tak hezky, jako to "moderní", zato nehrozí, že něco přehlídnu.

Cruenta†Ultionem tohle ocenil(a).
  9. Kubino

Kubino Guest

Autor sa viac neozval.

Zodpovedané, LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.