Email od DO

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem †°ºHead**Hunterº°†, 22/2/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Zdar, je to uz davnejsie, ale az teraz ma napadlo ze sa na to opytam :)
    Na moj mail mi samozrejme chodia bulletiny od DO a aj o tom karnevalovom :) Problem je vsak ten, ze ked to prislo a stikol som na to tak ma to hodilo na nemecky server (teda ak tam bola nejaka odmena, tak to muselo prist tam) Ja ale hravam na GE1, tak co mam urobit aby sa mi tie maili viazalis tytmo serverom a nie s inymi...? :)

2. Mozna musis byt prihlaseny na tom uctu, na ktery to chces poslat, ale nejsem si jisty. Me se to pripsalo na hl. ucet, samozrejme mam ucty i na jinych serverech, ale tam jsem neaktivni, ty jsi mozna byl na nemeckem serveru aktivni( mozna si testoval noveho klienta :D), tak se ti pripsal bonus tam.
    Nevim no, kdyz rozdavali ty kody bylo to asi lepsi, stejne si mohl vzdy pouzit jen jeden.

3. Kubino

Kubino Guest

4. Imperator, nebol som na ziadnom serveri okrem hlavneho ;) A registrovany je na GE1, na ten, kt. je hlavny :)

Kubino uz som ti odpovedal na tvoju otazocku ;-)

Naposledy upraveno moderátorem: 25/2/15
  5. Kubino

Kubino Guest

†°ºHead**Hunterº°†

notvor tu prosím multiposty.

Tak to ti neviem povedať prečo ti to chodí na DE aj keď si registrovaný na GE. Nemáš na tom maily náhodou viac účtov?

6. |Oromë|

|Oromë| User

†°ºHead**Hunterº°† Nabuduce ked dojde nieco na mail, odhlas sa z hry a nanovo sa prihlas cez rovnaky prehliadac na hlavny ucet a potom klikni na odmenu v maili, malo by ti to hodit odmenu na spravny ucet, viac ti asi neporadim.

†°ºHead**Hunterº°† tohle ocenil(a).
  7. Dik za rady a Kubino ked som na pisal iba do upravit, tak ta to zrejme neupozornilo na tuto temu, tak som to napisal ako novy post, aby ti dalo vystrahu, kedze si na nu zrejme zabudol (nezazliavam ti to, viem ze mas na starosti vela tem) ;-)
    Zodpovedane

8. Kubino

Kubino Guest

Zodpovedané, LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.