Email-odmeny

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem S1010, 20/2/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. S1010

S1010 User

Ahojte, som na DO už cca 1,5 roka a ešte mi neprišiel žiaden E-mail od Darkorbitu v ktorom by mi niečo darovali. Teraz nedávno posielali odmeny a mne nikdy nič neprišlo... Je to v pohode ? Alebo čo treba aby mi prišiel design Razer ??

2. nastav si odebírat bulletin v sekci učtu je to ozubene kolečko co maš nahořena hl. strance v pravo hned vedle otazniku a Logout tlačítka

3. =Marvin=

=Marvin= Guest

S1010 podivej se v Centru uctu zda mas aktivovany odber informacniho bulletinu, pokud ne, tak ti ani dal zadne emaily s bonusy chodit nebudou. Pokud jej mas aktivovany, prohledej take emailovou schranku, hlavne slozku spam, zda prichozi emaily nespadly tam. Podivej se take zda nemas v nastaveni blokovane prijimani emailu od BP.
    Btw. od doby co se posilal kod na akci Razer, uz uplynula pomerne dlouha doba, takze uz necekej ze ti prijde, natoz ze jeste bude platit.

4. Korben

Korben User

S1010 Keďže si nepotvrdil newsletter , tak ti nemôže ani nič chodiť. Tak že ak chceš do budúcna niečo dostávať, tak to musíš potvrdiť.

5. S1010

S1010 User

No mám tu Odoberať newsletter - keď svieti Áno tak to odoberám a keď svieti Nie tak neodoberám ??? Lebo myslel som že keď to mám začiarknuté áno a svieti Nie tak odoberám ... tak mám nastaviť aby svietilo Áno ?

6. Korben

Korben User

Ano, musí svietiť áno.

7. S1010

S1010 User

Aha :D No tak ja som to mal 1.5 roka nastavené nie :D .. No nevadí aspoň už viem :) Nemám dalšie otázky môžete LOCK

8. Korben

Korben User

Zodpovedané, uzavreté, LOCK.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.