Email ohledně velikonoční akce

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem ßłąċĸŞĦĘĘP●ChatBan™, 2/4/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. E-mail ohledně velikonoční akce mi nedorazil i přes to, že vsichni koho jsem se už ptal ho mají, čím to je a kdy ho dostanu?

2. =Marvin=

=Marvin= Guest

Pokud jsi jej nedostal tak uz ani nedostanes. U bulletinu je dulezite mit zapnuty jeho odber, a mit povolene prijimani emailu od BP.

3. Mám taky otázku , taky mi to nepřišlo , nastavím si to kde prosím ? :/

4. RobPol

RobPol User

Na Hl, stránce nahoře u cti je ozubený kolečko, tak na to klikni.
    Vyjede ti okno a rovnou tam máš otevřený okno s odběrem buletinu, tak zaškrtni ANO.
    Jinak znovu připomínám jak psal Marvin, velikonoční balíček už nedostaneš, musíš si počkat na další.
    (Samozřejmě až budeš mít povolený odběr buletinu)

☺sadild☺ tohle ocenil(a).
  5. *Firefox1*

*Firefox1* User

No já bon.balíček nedostal už ani nepamatuji a když otevřu to okno mého účtu tak tam mám u odebírání buletinu " Ano ".
    Kdysi jsem souhlasil s jeho odebíráním. Mám dva účty na druhý mi bon.balíček chodí, na tenhle nic, u reklam mi to oznamuje, že momentálně žádná není k dispozici a zkrácení doby upgradů v Skylabu a při transportu je taky nefunkční.
    Paradoxně mi to tak funguje od té doby co jsem zaplatil v obchodě za nějaký bon.balíček :):(:) to je paráda

6. coolmen

coolmen User

Já nedostal nikdy nic a taky si nestezuju.Ono totiž není komu...:)

7. Já už to dostal :) jen trochu později no :)

8. =Marvin=

=Marvin= Guest

*Firefox1* emaily s bonusy chodí po jednom, a pokud máš 2 účty na stejném emailu, logicky ti přijde jen na jeden účet.

Bohužel tyto emaily si nelze nárokovat. Těm kdo je nedostali bych doporučoval to co jsem psal výše, zkontrolovat odběr bulletinu, dále zda se emailová schránka nenachází na černé listině, a prohledat email zda email nespadl do jiné sekce, např. do spamu.

Autorův problém považuji za vyřešený, LOCK!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.