Email

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem ¤[E]xper[T]¤, 21/11/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Dobrý deň,

Chcel by som sa spýtať či sa email dá zmeniť nejak bez toho aby som musel potvrdiť na starom... : Dôvod: Starý mám zablokovaný alebo neviem čo.. Je to azet a oni mi s tým nepomôžu a na podporu hry som už tiež písal a oni mi stále odpíšu že mám napísať na podporu emailu (azet).
    A tak som chcel poprosiť o rady.
    Ďakujem. :)

2. GΞRΛN

GΞRΛN User

Jedine ako ho zmeníš je potvrdeným na starom je to kôli bezbečnosty herneho účtu.

3. A to sa vážne nedá inak zmeniť? Nechcel by som prísť o všetky tie veci a začínať odznova :(

4. |Oromë|

|Oromë| User

¤[E]xper[T]¤ Nie neda. Email je zaklad a hrac si ho musi strazit. Problem s mailom ti musi vyriesit podpora daneho mailu.

Little_Tali tohle ocenil(a).
  5. Korben

Korben User

¤[E]xper[T]¤, Možno by ti pomohol nejaký hacker, lebo tu sa dosť často poniektorým stáva, že im hacker ukradne účet. Toto sa samozrejme netýka teba, je to len odkaz poniektorým hráčom, ktorým zázračne zmizne účet a záhadne sa presunie na iný email.

Iný spôsob ako potvrdenie na starom emaily , nie je.

PetriCZech™ a Little_Tali tohle ocenili.
  6. Mne sa email nezmenil ... Len mi ho buď zablokovali alebo neviem heslo .. A podpora mi stále píše že len pomocou kontrolných otázok sa dá zmeniť heslo ... Ale kto by vedel kontrolné otázky s pred 8-9 rokov? No nevadí . Ajtak ďakujem za odpovede. Začnem odznova, ak to nejde zmeniť, poprípade si skúsim hacknúť speť môj email.. Neže teraz dostanem BAN na acc za to že som napísal že si hacknem email.. :D Bigpoint nehackujem ,, ja si chcem zahrať , ale email si speť hacknem, ak budem vedieť ako :D

Môžte lock, A ďakujem za odpovede :)

7. Korben

Korben User

Ja viem že sa ti email nezmenil, ja som to písal na margo tých, čo tvrdia že im len tak niekto ukradol účet a zmenil aj email.

Zodpovedané, uzavreté, LOCK.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.