Email

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Irčinka[POKR], 8/2/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Omlouvám se že znovu otevírám toto téma, ale zajímalo by mě proč mi stále nepřišel ten email s voucherem. Mám stále čekat, nebo prostě už nedorazí? Na black listu nejsem a když jsem psala na podporu, odepsali mi, že se mám obrátit na Vás. Tak mi tedy prosím řekněte, jestli mám ještě něco očekávat nebo ne... A také by mě zajímalo, proč mi od Vás již nechodí informační maily jako chodili dřív. Je to od té doby, co mi byl omylem zabanován účet. Byli byste tedy tak hodní a mohli byste zařídit, aby všechno šlo jako dřív?
    Díky Irčí

2. Kenny

Kenny User

Řekl bych, že už nedorazí

3. Korben

Korben User

Irčinka[POKR] Ak ti email neprišiel, tak už ani nepríde. Prečo ti emaily nechodia ? Nemáš náhodou email na seznamu ? Ak áno tak tento email väčšine hráčom blokuje alebo označuje emaily z herných serverov ako spam. S tvojim chybným označením to nemá nič spoločné, ten omyl bol zmazaný a tak nemá vplyv na chodenie emailov.

4. Korbene, na seznamu email mám, ale nikdy předtím, než jste mě omylem zabanovali jsem s příjmem emailů od Vás neměla problémy. To všechno až potom. Vím, že co se týkalo té Hades před vánoci, tak mi nakonec dorazila...asi po třech týdnech. A taky jsem se ptala a bylo mi řečeno, že jak jsem byla omylem zabanována, tak mě systém obešel. No sama tomu moc nerozumím, ale zajímalo by mě, jestli mě systém bude obcházet i nadále, i když jsem nic neudělala, nebo jak to tedy do budoucna bude...?
    A teď jsem se ještě dívala do spamů. Tak pár zpráv tam mám, ale rozhodně ne od Vás. Mám to nastavené tak, že pokud je sama nevymažu, tak tam zůstávají...

5. Korben

Korben User

Irčinka[POKR] Pochybujem že by chybou systému , znova neboli odosielané emaily. Určite si to v BP už ošetrili a táto chyba nenastala. Osobne by som si zvolil iný email, je to len na tebe. Mne zatiaľ vždy všetko dorazilo a nikdy som nemal problém že by som mal niečo blokované. Len viem že vo väčšine prípadov bol problém práve kvôli blokovaniu zo strany tohoto poskytovateľa emailu.

6. Korbene sice o tom také pochybuji, ale musím se přiznat že i mne před tím než mne omylem zabanovali chodily všechny maily v pořádku, a teď buď s velkým zpožděním nebo, v případě nejnovějších kódů, žádný... Můj kamarád byl také neprávem označen také mu nic nechodí. Alespoň u mne je vše v pořádku, bulletin mám aktivovaný, účet na gmailu (on na emailu) , spamy jsem kontroloval i s podporou jsem komunikoval, prostě vše co doporučujete a nic :)

EDIT: vlastně mi přislo, byl to dotazník v angličtině kde po mne chtěli vědět proč jsem přestal hrát DO :D

7. Korben

Korben User

❦Čοlεκ❧ Z BP sme dostali odpoveď , že emaily chodia aj hráčom ktorý boli neprávom označený.

8. Korbene tuhle jednou z BP poslali informaci že ať jsou naše stížnosti jakékoliv, oni v sebe mají stoprocentní důvěru.. :D Odpusť to rejpnutí, jen připomínám že ani informace od BP nemusí být vždy 100% pravdivá :). Ale děkuji, s tvou odpovědí se smiřuji..

9. Korben

Korben User

❦Čοlεκ❧ Aké kúpim , také predám. Ja a ani nikto z nás nevidí čo sa na BP deje.
    My máme udržiavať fórum a predať informácie ktoré dostaneme.

10. Korbene ale to já samozřejmě vím :) Proto jsem psal že se s tvou odpovědí smiřuji, tzn. nechci se o tom hádat, když je to zbytečné.. ;)

11. Korben

Korben User

12. Korbene asi ne, prostě se musím smířit s tím, že mi maily chodit nebudou, nebo si změnit mail.. Je mi to dost líto, protože do té doby s tím omylem mi fakt všechno chodilo v pořádku. Nevím co k tomu dál dodat. Děkuju za odpovědi :)
    Teď jsem ještě mluvila se spoluhráčema, mají mail na seznamu a všem to dorazilo, takže si opravdu myslím , že to bude tím mylným zabanováním, ale asi s tím bohužel nic neudělám..

Naposledy upraveno: 9/2/14
  13. Belgam

Belgam Guest

Melo by ti to chodit,pokud ti to nespadlo do spamu.

Vse mas v poradku nastaveno.

14. postman

postman User

Mám mail na seznamu, byl jsem neprávem označený za botku a kód na ty uber raketky a x4 munici mi teď přišel. Takže chyba bude někde jinde.

15. Mám vše v pořádku, schránku mám neomezenou a správně nastavenou, tenkrát mi řekla Nea kam se mám na co podívat a bylo to ok a vím, že ta Hades o vánocích mi přišla tři týdny po tom, co byla rozesílána.
    Ve spamu to nemám, tam jsem se taky dívala. A když mi chodili maily předtím, tak cvhodili normálně ne do spamu.
    Vážně už nevím co tedy mám udělat pro to, aby mi zase chodili maily od Vás normálně.

.DAVIS. tohle ocenil(a).
  16. =Marvin=

=Marvin= Guest

Téma již není aktuální, uzavřeno a přesunuto do archívu.
    LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.