Email

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem GEPARDOV170, 5/9/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ahoj
    Omlovám se nevím jeslti je to nahlášené nebo jeslti to mám jen já .Chci si otevřít poštu tady v darkorbit načte se stránka a všechno kolem jen se to načítá vůbec mně to nechce pustit dál nemohu napsat zprávu ani si ji předčíst vůbec nic mám v pošte nejmín 30 zpráv ktere nejdou otevřít ani na ně odpovědět odcházejí mi lidé z klanu ztrácim velký klan .Prosím pochotpe mně a poradte nebo opravte
    Děkuji ™¯°$M®ŦiϽí♥ĐεζŦΔ¯°®

2. Drift1

Drift1 User

3. Korben

Korben User

4. Belgam

Belgam Guest

Zajimave je ze tam ma 10 zprav a vic jich tam neni. A co pouzit zpravy v klanu,tam se psat da.

Jinak proc by hrac chtel posilat zpravu uctum,ktere jsou jeho?
    Jako to je klan na kredit jenom. Se pak nedivim kdyz kredit dava jen na svoje ucty a hraci mu pak utikaji.

5. Lidé odcházejí protože nemohu odpovědet na jejich maili to nejsou peníze pro mně to jsou peníze pro všechny ale to je vedlejší ne?
    :D

6. Korben

Korben User

7. =Marvin=

=Marvin= Guest

Autor už se delší dobu neozval, neaktuální téma uzavřeno a přesunuto do archivu.
    LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.