Energia do galaktickych bran zdarma

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Dean26, 27/11/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Dean26

Dean26 User

Odhlaseny....

Ved video uz skoncilo...a to mam cakat dokedy? Ked mi to fungovalo (predpredvcerom, ked som aj odmenu dostal), mi ihned po ukonceni videa preskocil msg, 'prevezmi si odmenu'. Ale v tomtol pripade sa nic nedeje...vcera som konkretne po skonceni videa cakal aj 5 minut a nic.

2. Big_Bass

Big_Bass User

Vypadá to, že máš nějakou chybu v zobrazení. Jak psal TRIXT, většinou (mně teda zatím vždycky, od té doby, co jsou reklamy v novém provedení) se objeví přes okno s reklamou takový obdélník (asi 1,5×4 cm) s malým křížkem vpravo nahoře, na ten když se najede myší, "vyjede" z něj nápis "zavřít" (ne nutně v češtině), na něj se klikne a ukáže se místo reklamy "Thank you for watching the video". Pak už to okno můžu zavřít křížkem (jako jsi to udělal), znovu se mi načte stránka a bonus mám připsaný. U tebe jsem právě neviděl ten obdélníček, zato jsem viděl jen horní zhruba polovinu té reklamy, takže je možné, že je v té spodní polovině, která není vidět.

3. Dean26

Dean26 User

hm, nejaka rada, ako to nastavit vo firefoxe s tym obdlznikom 1,5x4 cm co spominas?

4. TRIXT

TRIXT User

Jen abych upřesnil co jsem myslel. Po shlédnutí reklamy se zobrazí toto:

Pokud klikneš na ten malý křížek vpravo nad "Sölden", pak se ti vypíše text "Thank you for watching video" a pozavření okna s reklamou obdržíš 1 EE. Jinak nic neobdržíš.

5. Kubino

Kubino Guest

Autor sa viac neozval.

Pre neaktuálnosť LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.