Error=13

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem `»♦†Mαδ♦Pγяσ†♦«´, 12/8/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Zdravím,
    trošku šokovaně se musím zeptat, co znamená error=13. Dostal jsem ho jen proto, že Mod poletoval po 4-2, mě to nedalo a trošku jsem po něm vystřelil. Za chvíli jsem měl po žížalkách. Je možný dostat ban za střelbu? :eek:

Edit: Můžete zamknout, Mod zřejmě chtěl trochu soukromí. Omlouvám se za zbytečně nové téma. :(

RobPol tohle ocenil(a).
  2. =Marvin=

=Marvin= Guest

Pokud vidíš na mapě administrátorskou loď, tak po ní nestřílej. Jediná chvíle kdy je to dovoleno je během akce Modi vs hráči.

3. Belgam

Belgam Guest

Ano je to mozne obdrzet ban za strileni admin lode.

4. Hraji již 5 let, ale kromě zmíněného eventu, jsem admina na mapě neviděl. Děkuji za odpovědi, už nebudu nikdy střílet adminy. :)

5. =Marvin=

=Marvin= Guest

Mimo zmíněnou akci to nedělej. ;)
    Považuji za zodpovězeno, LOCK!

6. Korben

Korben User

Administrátor nieje na mape na to, aby ho niekto strielal. Je tam na to, že potrebuje niečo testovať a neustále strielanie a obťažovanie, znemožňuje jeho snahu.
    Tak že ak niekto dostane ban, tak nech sa nečuduje.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.