Event "Design je všechno!", do kdy?

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem SAJRAJT, 23/2/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. SAJRAJT

SAJRAJT User

Zdravím,
    dnes jsem koukal, že je nový event kde si chce BP zase nahrabat své mastné bankovní účty ale bohužel je to tak lákavé, že to prostě musím vzít, každopádně peníze nemám teď a budu je mít zítra, tudíž se ptám, do kdy je prosím tato akce? Vydrží do zítřka? Předem děkuji.

PS: Když už si koupím nějáký ten balíček co tam je a jeden design z těch 3. už mám, dostanu z toho něco, nebo mi ho to prostě nedá? Budu totiž kupovat balíček, kde jíž jeden design vlastním... Také předem děkuji za odpověď. :)

2. -baghira2-

-baghira2- User

Ten dizajn slouží jen pro okrasu. akce trvá od 15 - do 28 února 2016.

3. TRIXT

TRIXT User

SAJRAJT: Pokud jsi myslel balíčky designů na lodě (ne na letouny), tak se obávám, že pokud koupíš balíček, kde již jeden z designů máš, nedostaneš za něj žádnou náhradu.

4. Korben

Korben User

SAJRAJT, Vidím že nick ktorý tu máš, ťa aj vystihuje. Tak že nič nekupuj a budeš mať pokoj. Mimochodom BP je spoločnosť, ktorá má zamestnancov a zamestnanci zadarmo robiť nebudú a ten kto to nechápe, vypustí podobný sajrajt ako ty.;)
    K akcii tu už jednu tému máme.

Duplicitná téma.

Uzavreté, LOCK.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.