Chyby Eventový quest- Prezentace

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem DeadlyMageCZ, 24/8/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Dnes jsem se přihlásil a šel dělat quest Prezentace. Až jsem ho tak po třech hodinách dokončil, quest zůstal stále otevřený a žádná odměna se nepřičetla. Zkoušel jsem relog, mazal jsem cache, zastřelil jsem pro jistotu i pár dalších NPC z questu pro všechny případy a nic. Quest rušit nechci, tady na GE1 je těžké dělat eventy, zvláště, když teď za každým rohem číhá Surgeon.

ID: 161082645
    EDIT: Tak mi došla trpělivost, quest jsem zrušil a udělal znova, splnění proběhlo v pořádku.

Naposledy upraveno: 24/8/15
  2. |Oromë|

|Oromë| User

DeadlyMageCZ No kedze si uz quest resetol, tak tu toho moc nevyriesime. Su to lahke ulohy a nie je problem ich urobit znova, ajked chapem, ze na GE1 je plno a nie je to zrovna prijemne.

Mne vcera prdol cely PC, takze som skorej nemohol reagovat a kolegovia temu asi len prehliadli, stava sa.

Ulohy ked tak sleduj a ak by bol problem, tak napis na forum.

LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.