Chyby Eventový quest- Prezentace

Discussion in 'Archív všeho dalšího' started by DeadlyMageCZ, Aug 24, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Dnes jsem se přihlásil a šel dělat quest Prezentace. Až jsem ho tak po třech hodinách dokončil, quest zůstal stále otevřený a žádná odměna se nepřičetla. Zkoušel jsem relog, mazal jsem cache, zastřelil jsem pro jistotu i pár dalších NPC z questu pro všechny případy a nic. Quest rušit nechci, tady na GE1 je těžké dělat eventy, zvláště, když teď za každým rohem číhá Surgeon.

ID: 161082645
    EDIT: Tak mi došla trpělivost, quest jsem zrušil a udělal znova, splnění proběhlo v pořádku.

Last edited: Aug 24, 2015
  2. |Oromë|

|Oromë| User

DeadlyMageCZ No kedze si uz quest resetol, tak tu toho moc nevyriesime. Su to lahke ulohy a nie je problem ich urobit znova, ajked chapem, ze na GE1 je plno a nie je to zrovna prijemne.

Mne vcera prdol cely PC, takze som skorej nemohol reagovat a kolegovia temu asi len prehliadli, stava sa.

Ulohy ked tak sleduj a ak by bol problem, tak napis na forum.

LOCK

Thread Status:
Not open for further replies.