Evropský týmový pohár 2016 - NÁBOR

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem =Marvin=, 15/6/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ked chcete slovenský team tak spravím tabulku a pojdeme čisto slovenský hrači z českého serveru nič neostáva :D

2. ƒlo_14

ƒlo_14 User

ja

3. ƒlo_14

ƒlo_14 User

Ahoj formi to jsem ja ScaRy chte bysem jit na ten turnaj pls id atd ti poslu v chatu nebo tak :)

4. Foяmi

Foяmi User

Neudělá v tom nějaký moderátor pořádek?

5. 555m555

555m555 User

Každý si píše jméno a id kam chce bez optání... jak se má pak člověk s někým domluvit na týmu když už u sebe vidí další 2 lidi který ani nezná... jak říká Formi měl by v tom administrátor udělat pořádek.

Foяmi tohle ocenil(a).
  6. Foяmi

Foяmi User

Jo, budu v pěti týmech :rolleyes:

7. =Marvin=

=Marvin= Guest

Já navrhnu něco jiného, a to aby sem přihlášku vkládal jeden jediný člověk z týmu, a to až potom co má všechny členy. Uvědomte si že při zápase naostro vyhraje tým s nejlepší týmovou prací. Jak chce někdo pracovat jako tým, když není schopný si ani domluvit členy?
    Snad nechcete aby jsme vás ještě i v tomhle vodili za ručičku?

EDIT: tak pokus numero duo, nekompletní a tudíž neplatné přihlášky budou smazané, odteď už jen kompletní a předem domluvené týmy.

8. Foяmi

Foяmi User

To jsem měl na mysli. Od nás to vložil jeden člověk (bylo nás tam zatím málo, měli jsme v plánu příspěvek upravit a zbytek s námi domluvených hráčů tam dopsat) a začali se tam připisovat další hráčí, čímž způsobili takové domnění u dalších hráčů, že se mohou sami připsat k někomu do týmu.

555m555 tohle ocenil(a).
  9. 555m555

555m555 User

Marvine tak smaž všechny přihlášky a uděláme je znovu, jedině tak se vyhneme neplatným týmům.

10. Chcel bych sa tam prihlásiť skôr si to skúsiť ešte som na takej akcí nebol.(Mužu tam isť aj slabší hráči?)

11. Nějak nechápu složení jednoho týmu. Chtělo by to, aby hráči odpověděli, jaký bude mít daný tým složení, a tím pádem ať se druhá tabulka smaže: viz. #31 a #38 (jejich 4. člen - původně jsem si myslel, jestli se někdo nepřejmenoval, ale je tam i jiný server). Někdo se asi připsal do týmu, aniž by se s těmi hráči domluvil.

12. preco nam admin vymazal skupinu?

13. Drift1

Drift1 User

Sranda to sledovat jak se tu dohadují.:D..vemte mě,mě sem full:D :D :D to mě vždy dostane...spíš mě zajímá informace co to bude zač..jestli to bude dle právoplatných pravidel po vzoru TDM nebo jestli tam najedou ,,pííp,, co se vyžívají na spaceballu?..

-baghira2- tohle ocenil(a).
  14. To nevim

15. Jméno pilota ID server
    ¨˜”°»ТнεSтоям«°”˜¨ 164672444 CZ2
    ぼ»»»SpaceHunter«««™ 75747884 CZ2
    不»»»SpaceHunter«««™ 76182758 CZ2
    ™Nσuтяaςкᶠˡᵃᶢˢʰᶦᵖ 86010892 CZ3
    ΉΛĐΣS 68075976 CZ2
    ¨˜”°»TØMSØИ«°”˜¨ 62495453 CZ2
    нaρρy.нuиτєя.resρaωn 61413510 CZ2

16. =Marvin=

=Marvin= Guest

17. 555m555

555m555 User

Marvine týmy #31 a #38 jsou kompletní ale nepravdivé. Žádám tě tedy o smazání těchto přihlášek.

18. Foяmi

Foяmi User

Jo, taky prosím o smazání, z těch sedmi hráčů jsme domluveni pouze tři.

19. |Oromë|

|Oromë| User

Upozornujem vas dopredu. Tieto duely v style UBA, 5 sv 5 si vyzaduju skusenosti, sikovnost, rychlost a hlavne velke zrucnosti v boji. To znamena, vediet prepinat formacie, mixovat municiu, spravne pouzivat techy, insta, emp, smb atd atd. Kto s tym nema skusenosti by sa nemal hlasit.

Skutocne sa hlaste len ludia co mate dobre skusenosti 1 vs 1, inak to bude vyzerat ako ked cinania hraju hokej. :)

Kazdy ucet bude komplet full a bude mat dostupne vsetko v hre, proste ferove duely. Pre lepsie pochopenie vam pridav video, pozrite si ho, takto to bude prebiehat.

A poprosim aby prihlasovanie prebiehalo ferovo, len kompletne, pravdive skupiny. Ziadne duplicitne a klamne ucty... Upozornujem vas este raz, dobre si rozmyslite nez prihlasite nejaky tim, ak nam urobite hanbu, tak sa postarame o to aby cz a sk nemalo ziadne dalsie akcie tohto typu.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.