extra slot 4

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem «°”˜¨AiR¨˜”°»[LuaFe], 24/9/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. ahojky, chci se zeptati proč moje lod fenix a slot cpu 4 se nekamaradi ? piše chyba tento předmět nemužeš použit pro tento slot to ale nejde ani na jine lodě jako je liberator fenix piranha, nějaký napad? :D

2. =Marvin=

=Marvin= Guest

Nepouzivas nahodou CPU soucasne v jine lodi v jedne z konfiguraci?
    Jinak univerzalni pomoc na problem s vlozenim extra je vzdy odstraneni vybavy z konfiguraci pomoci ikony ozubeneho kolecka.

3. hale kdyz hraju tak dole se mi oběví od 1 levelu 10 slotu a u jinych uctu se tam oběví 10 slotu a pod tim dalších 10 je to nějaká chyba nebo co ??? :( a do tich slotu si muzu dávat lasery, rakety atd....

4. |Oromë|

|Oromë| User

5. ahoj, problem byl vyřešen. pomohlo že jsem ten CPU přesunul do letounu potom do zpět do hangaru a vložil do lodi a timto zpusobem mi to funguje.

6. |Oromë|

|Oromë| User

«°”˜¨AiR¨˜”°»[LuaFe] Treba sa s tym pohrat, pomazat vybavu a vacsinou je problem vyrieseny. Ozubene koliesko skoro vzdy pomoze.

Vyriesene, LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.