ExtraEnergie

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem ☺☻☻Rafe_McCawley☻☻☺, 11/11/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. FLEXI

FLEXI User

ze zkušeností vím, že na některých místech mapy se vyskytují vyžší obnosy uridia. ale ne vždy. každopádně jsem se zaměřil na tyto oblasti na dané mapě a drop je tam opravdu vyžší, než-li na jiných částech map. Stejně tomu je i v množství vyskytovaných BB. někde je jich více, jinde takřka nejsou.

pak mám ještě jednu radu pro lovce, jak snadno poznat, kdy na mapu skočil (portem či cpu) nový hráč. Sledujte respawn BB, když jich je u sebe podezřele mnoho, máte na mapě návštěvu. Platí, že čím více hráču na mapě, tím více boxu. (rok sběru na pvp)

oops.eu tohle ocenil(a).
  2. vosinoha1

vosinoha1 User

nemesis to je už dávno známo když je najednou víc boxů že je na mapě další vysavač nebo lovec :D ale mohu potvrdit že je na určitých místech víc boxů a jinde nejsou a že je na určitých místech v boxech víc uridka ? no nevim ale tohle nepozoruju a ani sem to neslyšel až od tebe , my dva se známe z pvp sbírali jsme spolu často a za víc než rok sem to opravdu nezpozoroval
    spousta lidí neumí ty boxy sbírat dělaj pořád dokola jedno kolečko podle kružnice jak tajtrlíci ale nechápou že boxy jsou i jinde já kolikrát udělám jedno kolo a jeden hráč třeba i 5 kol zkrátka to neumí

3. -xghost-

-xghost- User

Tak to je starý, že jsou oblasti, kde jsou boxy. Velmi zhruba: horní lajna a pak takový lichoběžník dolů. Prostě vlevo dole a vpravo dole moc nebývají. A samozřejmě úplně u portů taky ne (krom PVP).

4. baty77

baty77 User

Dobře se to poznává třeba na x-7 mapách - lítejte kolem okrajů mapy - tam je boxů nejvíce... No osobně si myslím, že se tam ty BB vydělávají víc uridia, než někde na PVP - těch boxů je tam 4x víc než na PVP, jsou jich tam hromady! No myslím, že pro někoho se zdvojnásobovačem a PP na boxy je to dost lukrativní místo...

5. -xghost-

-xghost- User

Jo kraje jsou dobrý. Nevím jestli je to schválně, ale líbí se mi, jak vás to i občas nutí zalétnout do radiačky pro box.

6. Kubino

Kubino Guest

Autor sa viac neozval.

Pre neaktuálnosť LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.