Facebook/Darkorbit

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem *TheHanzooo*, 13/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Zdravím chci se zeptat jak mohu zrušit propojení s Darkorbit ACC a Facebook Profilem ? :O :) Děkuji Mockrát :)

2. Korben

Korben User

3. a Kedže tam nemám Kolonku že Facebook? :O :.)

4. Korben

Korben User

Prihlasuješ sa do hry cez facebook ?

5. Právě že ne ale občas hrávám v takové něoc jako Internetové kavárně ae ais jsem se tam něchal přihlášenej a když si zmněním email hesli vše tak se mi tam pokaždé někdo dostane nechápu to :/ .... Jediné řešení je že se mi tam někdo přihlásil přez FB a nebo Bigpoint ale nechápu jak... :/ :) Děkuji

6. Korben

Korben User

Ak by sa ti tam niekto dostal cez FB, tak by si sa ty musel cez FB aj prihlásiť. Zmeň si heslo najprv na email a až potom na účet.

7. změnil sem email heslo .. prostě vše.. a furt mi tam někdo leze nechápu jak je ot nějáký zakletý už sem myslel že mi to hraje Máti když jsem ve škole.. jak poznám jesli mám učet přidaný k Fb nebo BP účtu? :/

8. Korben

Korben User

*TheHanzooo* O odpojenie od BP , môžeš požiadať na podpore hry, ak by si ho mal na FB , tak by bola na tvojom účte možnosť odpojenia.
    Inak nechápem ako nemôžeš vedieť. Toto sa môže stať, len ak si niekomu požičal účet, alebo účet nebol tvoj. Ak niekto dodržiava bezpečnostné pravidla, tak toto sa nemôže stať a o tom ma nikto nepresvedčí.

9. |Oromë|

|Oromë| User

*TheHanzooo* Tak si zmen aj heslo na FB ak mas stale pocit ze ti tam niekto leze odtial.

Nemas nahodou automaticky ulozene udaje na prihlasenie v prehliadaci a nechodi ti tam napr. mladsi brat, sestra, kamos zo skoly?

Takto to dopada ked si nestrazite udaje.

10. Kubino

Kubino Guest

Autor sa viac neozval.

Zodpovedané, LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.