fakt to nejde ?

Discussion in 'Archív všeho dalšího' started by whiskey21, Nov 1, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. whiskey21

whiskey21 User

Vážení admini , vážení hráči . Ještě před začátkem září jsem věřil tomu ,že snad skoro všichni z top 300 hrají fér a svou hodnost mají zaslouženě vypracovanou .Do doby než jsem vstoupil do jedné aliance , nejmenovaných klanů . Kde jsem se od nejmenovaných hráčů dozvěděl že používají programy .. jejich argumenty typu ''jak myslíš ,že jsem tam , kde jsem''mě natolik vyprovokovali , že jsem už takřka přestal skoro hrát . Protože platit a tvrdě dřít je už pasé i v téhle hře . Dobře proč zrovna tenhle název tématu .. zašel jsem po dlouhé době na tsko kde ta aliance je . a Ti nejmenování hráči si stěžovali že jim na test serveru nešel jejich oblíbený program ..
    Takže na test'áku to jde zastavit a na normálních serverech to nejde ? rád bych k tomuto slyšel vyjádření . Jelikož se mi opravdu zdá , že BP nemá žádný zájem ze serverů vymýtit tyto hráče ,ba naopak jim stále k tomu dává možnost .. nejvíce mě zarazilo ,že právě hráči z topky používají programy , nebo na těch účtech hraje několik lidí ..

ted' fakt nechci slyšet že BP má na tyto hráče nějaký program apod. když jim to nešlo tam , proč by jim to mělo jít na normálních severech ? Je tohle vážně fér vůči platícím hráčům ? Když jdu do obchodu a něco zaplatím , tak bych byl asi taky *** ,že ten co to počoruje není potrestán a odejde si se zbožím ...to by pak mohl dělat takhle každý .

byl bych rád kdyby i ostatní slušní hráči napsali , že někdo říkal jak používá program . Samozřejmě nedávat žádné nicky atd .. jen at' se vidí kolik lidí tuhle hru ''***'' a posílá ke dnu

díky ,že mi ten příspěvek zas nesmažete !!!!!!!

Last edited by moderator: Nov 1, 2018
  2. =Marvin=

=Marvin= User

Třeba proto že na tesťáku je jiný build než na normálních serverech. Jestli je tedy celá tvoje teorie založena jen na tomto faktu, tak bohužel je špatná.
    Jinak diskuze o *** userech na fóru vést nebudeme, a vzájemné obviňování tu také tolerovat nebudeme. O řešení podpůrných programů jsou informace v oficiálních oznámeních, tak prosím se na to odkažte. Jinak za ty vulgarity uděleny body, tu je fórum hry ne chlév.

Uzavřeno.

Thread Status:
Not open for further replies.