flashplayer

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem ¹³PΞRИÍČKŮ█iи▌BΔИK, 26/1/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. macromedia/support/documentation/cz/flashplayer/help/settings_manager to opravil ale je tu problem že jsem odklik to jak se jednou blokovalo a ted to automaticky stahuje ukládání do flash [panel ukládání nastavení webu]prosím poradtě kde se to zas blokne a nechá správný nastavit
    -------------------
    protože do tří rána jsem to opravoval a po vymazání flash a nějaké nastavení mi nedovolí instalovat flash jen přez chrom
    ----------------
    darkorbit-22level3.bpcdn.net
    ------------------
    kd s to Blokuje?

Naposledy upraveno moderátorem: 26/1/14
  2. Sid

Sid Guest

¹³PΞRИÍČKŮ█iи▌BΔИK přečti si laskavě Jak správně přispívat na fórum

Nepiš nám zde prosím více tvých příspěvků pod sebe, pokud ještě nikdo nereagoval, používej prosím tlačítko upravit u tvého předchozího příspěvku pro doplnění informací.

Pro řešení svého problému si najdi patřičné fórum, případně ve svém okolí někoho, kdo ti s nastavením PC pomůže.

LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.