Flashplayer

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Bambino, 19/4/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Bambino

Bambino User

Ahoj,prosím Vas niekoho o radu ohladom flashplayeru.Nainštaloval som noví "17",ale načitat do mapy mi nešlo a odporučilo ma aby som si stiahol noví flashplayer ktorí už mam.Prečistil som PC restartoval a miesto nalogovania šup stiahnite si noví flashplayer.Poniejakom hutaní som sa dostal k tomu,že raz som si dal deaktivovat vo flash playeru peper ako mi bolo odporučené hrou,tak teraz som ho znova aktivoval na mapu sa prihlasil,ale hranie my kazí ako keby zataženy pc proste na boje sa nezmožem iba ak vs npc samozrejme že hra mi znovu odporučila aj teraz deaktivovat ten peper ale i tak nič moc a nadovšetko ked sa chcem potom znovu nalogovat tak peper musím znova aktivovat a predtím mi to tak nerobilo a šlo mi to,tak neviem čo robím špatne.

2. Korben

Korben User

Čo tak iný prehliadač ? Chrome nieje momentálne to najlepšie riešenie.

3. Bambino

Bambino User

No áno mozila o kus lepšia momentalne.Dufam,že majsterkovia do buducna viac vyškerkuju.Dakujem za radu a odpoved.

4. Bambino ještě je možné, že u Google Chromu musíš po každé aktualizaci FlashPlayeru odpovídající plugin znovu aktivovat (zadej do řádky na URL: chrome://plugins a vyber Adobe FP a aktivovat)...

5. Kubino

Kubino Guest

Má autor ešte nejaké otázky?

6. Bambino

Bambino User

provakater tak som to rozpísal že to musím vždy aktivovat.Korben cez mozilu to celkom fajn frčí.Dalek mementalne ktejto teme nemam žiadne otazky ešte raz dakujem za radu tebe a provokaterovy za snahu tiež pomoct.Može sa to uzamknut.Dakujem

7. Kubino

Kubino Guest

Zodpovedané, LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.