Formace Krab

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem -Imperátor-cz, 22/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. 22.01.2016 - 21:35[​IMG]Byl jsi zničen uživatelem »ßigÐÅNN¥●FT●ME« (EIC).
    a jeho koleg Partization nebo tak nějak měli formaci krab a měli Aegis a já fomaci základní v goliath všechny pohony se promerkem a i když sem měl náskok tak mě dohnaly a bohužel sundaly.Toto je přesně znění formace krab,Tato formace zvyšuje absorbci tvého štítu o 20%, ale současně snižuje tvou rychlost o 20%.Tak se ptám jak to že jsou tak rychlí? A to se nestalo poprvý,když tedy všichni hrají čistě.

2. on u vas nekdo honi utikajici lode na krabovi? To jsem jeste nevidela... Ses spis spletl ne?

3. Manofeic

Manofeic User

-Imperátor-cz co tahle se naučit psát něco podle pravidel českého pravopisu a ne házet jedno přes druhé ? za 1,pánové tě mohli dohnat úplně v pohodě v době kdy začala honička prostě přepnuli na formaci 2 kolo co přidává 5% rychlost a jak tě dohnali přepnuli zase nazpět.

za 2, než koholiv osočíš z programu,měl bys mít důkaz,ovšem tady se to stejně neřeší,je na to systém,dostaneš leda ban ty za obviňování hráču

a za 3,hraješ online hru,mohl si mít prostě menší lag a oni tě mohli dojet.

Little_Tali tohle ocenil(a).
  4. -Kaperko-

-Kaperko- User

3 moznost od Manofeica je najpravdepodobnejsia, ale obcas sa po rychlom relogu stava ze kamene nefunguju tak ako maju (spozorovane u mna ulaseroch - ale vo velmi malo pripadoch, predtym to dost casto robil stit), tiez sa obcas stane ze minove CPU turbo nefunguje ako ma, ale to je uz nieco ine

5. Bohužel se nepletu a taky sem nestihl dát screen jinak by jsi to viděl,když mě dohnali stále měli formaci krab.Jak vidím z tvých pouček tak si další co myslí že tahle hra a hráči hrají čistě. Jsi naivní.

6. Korben

Korben User

-Imperátor-cz, Na to mám len 2 odpovede. Buď bol problém spôsobený internetom, (netvrdím že chyba bola priamo u teba), to nikto neovplyvní.
    Alebo hráči naozaj niečo mali, no na to sa vzťahuje systémová kontrola a na fóre to neriešime.

Ešte niečo k téme ?

7. A nebo vyslapl brzdici minu - nekdy neni videt.

8. Manofeic

Manofeic User

-Imperátor-cz super,že tady všechny komanduješ a nazýváš je naivními,nicméně bych ti radil přečíst si VOP,případně pravidla fóra,kde se jasně píše,že programy řeší systémová kontrola a už vůbec se neřeší na foru,kde dostaneš leda ban za obviňování hráču,takový pohádky jsou na cz2 každý den,hráč neunese sestřel a začne si vymýšlet jak moc mají programy,že hrají nefér,jen aby se neztrapnil,smiř se prostě stím,že tě sundali,ty si měl patrně lag a buď hraj dál a nebo si jdi trucovat pryč z fóra o uražený hráče co nemají na to,když je někdo sestřelí tu nemá zájem nikdo.

svi1 a Little_Tali tohle ocenili.
  9. -Kaperko-

-Kaperko- User

pre buducnost, takyto lag mozes obist ked sa pri uteku pohybujes po minimape, nie podla herneho okna kedze vzdialenost ktoru takto kliknes je minimalna a ak sa nachvilu prerusi spojenie, je to akoby ty si zastal aj ked vidis ze sa hybes

10. |Oromë|

|Oromë| User

Hram dlho a este som nevidel, ze by niekto nahanal vo dvojici niekoho na formacii krab.... Cize bud si zle videl a poplietol si formacia alebo to bol lag. Alebo si nemal full pohon v jednej konfe a nevsimol si si to.

Dalej speedhacky som v zivote nevidel a podla mna ani neexistuju. Programy su vselijake, no nie na rychlost.

Little_Tali tohle ocenil(a).
  11. -Kaperko-

-Kaperko- User

tak mne sa to uz stalo viackrat a aj ini od nas z klanu sa stazovali ze ich napr. dohnala aega ked oni boli na pusate s bicyklom, stava sa to, ale s nejakym programom a podobne sa to skutocne neda zrovnavat, je to proste hlupost, bud je chyba v neuplnych konfach, chybajucich kamenoch alebo lagoch, ale ovplyvnovat sa to proste neda

12. Za ty roky, co to hraji jsem o žádném programu na zvýšení rychlosti neslyšel. Nepleteš si formaci krab s formací nůžky? Kraba mám na cz1 a je velice odlišná, a mám ji rád :D.
    Programy na rychlost jsou jako Bůh. Všichni a něm mluví, ale nikdo je nikdy neviděl.

PetriCZech™, PaiMei a Little_Tali tohle ocenili.
  13. Skate

Skate User

Nikdy nehovor nikdy.Ja uz som sa vela krat prekvapil a neveril.Dost podobna formacia ku krabovi mi pride formacia vlna.Mozna zamena.

14. Na rozdíl od speedhacku, v Boha 100% věřím.

15. Krab je najlepšia formacia nato ked už nemáš štít na kladive / tažká full lasere v stihačkach/ daš krab ISH Sab hned rýchlu vysabuješ prepneš tažku a máš.. a krab prebije jedine falter, takže Imperátor ked ta tí davaj dali museli mat dable a K.O

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.