Formace netopýr

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem tnjhba, 25/10/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. tnjhba

tnjhba User

Zdravim mam dost velke dilema.
    Mam nasetreno cca 90 tisic uridia.
    Nevim zda si nasetrit jeste 30 tisic a koupit si netopyra ,nebo uri investovat do logdisku? pripadne jeste do neceho jineho .
    Mam temer full zakladni vybavu na gola= 8 iris , 28lf3,11 bo2 a nejlepsi generatory pohonu.
    Co myslite ze mam udelat s nasetrenym uridiem?
    Predem dekuji za vsechny odpovedi.

2. Foяmi

Foяmi User

Pokud chceš netopýra pouze jako plus k DMG do vetřelců, tak je podle mě lepší zakoupit rovnou vrtačku.

3. Spartakus

Spartakus User

tnjhba Já bych bral každopádně Netopýra. Mám ho už snad od zavedení do hry a 80% času lítám na něm. Když chceš z NPC kromě uridia ,,vytřískat maximum´´ je jasná volba. Navíc je k dispozici jen pár dní v roce. Vrtačku můžeš koupit kdykoli... :) Jinak diskuze k formacím je tady: Nové formace bezpilotních letounů

Drift1 tohle ocenil(a).
  4. tnjhba

tnjhba User

Takze radsi koupit netopyra nez logdisky?.
    Zas u netopyra je asi vyhoda ze pak v budoucnu bych tu formaci treba potreboval a ona nebude k dispozici.

5. Spartakus

Spartakus User

Záleží na tom kolik máš v profilu pilota bodů, ale dal bych raději Netopýra. :)

6. tnjhba

tnjhba User

Ok koupim netopyra ,pozdeji bych treba litoval ze jsem ho nekoupil zatimco logdisky muzu koupit porad.

7. |Oromë|

|Oromë| User

tnjhba Netopier je zaujimava formacia, no popravde odkedy je vrtacka ja ho uz vobec nepouzivam. Ty sam sa musis rozhodnut co si kupis a co nie. Skor ci neskor budes ajtak dokupovat dalsie formacie.

Mimochodom nabuduce smeruj svoje otazky skor do diskusie, Diskuze k tématu: Formace bezpilotních letounů

8. Spartakus

Spartakus User

Ono je praktické mít obě. Vrtačkou ,,nakřápnout´´ Netopýrem dorazit. :)

9. =Marvin=

=Marvin= Guest

Autor se už více neozval, neaktuální téma.
    LOCK!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.