Chyby Formácia kupola

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem -Kaperko-, 16/3/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -Kaperko-

-Kaperko- User

Dobrý deň,
    rád by som týmto vláknom varoval ostatných hráčov pred kúpou formácie kupola.
    Ide o dosť drahú formáciu, ktorú si fakt kúpi len málokto. Ja som ju kúpil pretože kedysi schopnosť cestovania citadel fungovala ináč. Ak mala loď zníženú rýchlosť kvôli formácii, pri aktivovaní schopnosti sa jej rýchlosť výrazne zvýšila, preto som ja a iste aj ďalší túto formáciu kúpili. Systém tejto schopnosti sa potom zmenil na pevne danú hodnotu 540.
    Preto je táto formácia úplne zbytočná, pretože pridáva menej ako ostatné.

Hodnota štítu je zvýšená o 30% a regenerácia štítu o 0,5% za sekundu. Cooldowny rakiet a raketometov sú skrátené o 25%. Pozor: Laserové škody a rýchlosť sú znížené o 50%.

V tomto popise žiadne obmedzenie regenerácie nie je, ako pri diamante do 5000 za sekundu, avšak reálne je rovnaké. A kedže táto formácia má veľmi veľké mínusy, práve tu vidím chybu. Či už ide o chýbajúci dodatok obmedzenia v popise, alebo obmedzenie v regenerácii, poprosím aby toto bolo oznámené vývojárom aby si ľudia nekúpili čo netreba.

PS: s touto formáciou dám aj cez 2 milióny štítu, takže ak by som dostával 10000 štítu za sekundu spať, je to dvojnásobný rozdiel. A prečo iné by niekto túto formáciu kupoval, keď kruh im dá viac štítu alebo chevron vačší dmg do rakiet než získajú zo skrátených cooldownov?

2. Korben

Korben User

Duplicitná téma DISKUZE
    Uzavreté, LOCK.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.