forum nefunuje

Discussion in 'Archív všeho dalšího' started by fighter7411, Aug 25, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. dnes mi mnel skoncit ban na forumu který ste me dali . je 25/8 a ban neskoncil tak jako co? delate si zase co c chcete. a zneuzivate toho ze ste admini!!
    Kroben ty mi budes vyhrozovat z e me zabanujes všechny ucty? kdo si mislis ze si ?!! se starej o sebe a o ty svoje pravidla. a ja zadny pravidla cist nemusim všechny je znam. mam několik uctu který jsou fullky a ty mas co? beztak si flaxak a budes me poucovat? neumis nic jinýho nez da vat bany a my slys si ze si borec a vsehno znas? si arogantny jako si myslis ze si nenahraditelny? kdokoliv jiny bi mohl delat admina a ty si mislis jaky si borec se vspamatuj neumis nic jinsiho jen dat lock a ban. ja sem fulka aji na tomhe ucte a nebude me poucovat nekdo kdo nic neumi. a vyhrozovat mi taky nebudes
    sentiro a ty si najednou sticha co? nekde si psala ze hrajes vic nez 6 let aha jasne registraci mas tady od 2013 takze nadáv as tady pises vsude aa este lzes!!. admin by mnel ti ban dat aspoň na mnesic.

2. si blbá kr*va a nic nevis tak sem nepis. lidi ktery mají iq idiota by sem nemely vobec psat

3. Korben

Korben User

:D:D:D Chalan odporúčam pána doktora Chocholouška.
    Keď sa udelí ban, tak ten končí automaticky, nikto z nás to ručne neukončuje. :rolleyes:

Ak by som mal záujem o banovanie nejakých bezvýznamných účtov, tak už nemáš ani kľúče od domu. :D
    A myslím, teda som. A znova, myslím, myslím, myslím. Toľko okienko gramatiky. :D

Takže myslím že som obyčajný človek a tu som len moderátor, ktorý má trocha väčšie právomoci ako hráč. Nie som tu na to, aby som banoval účty, ale ak sa nájde individum, čo robí bordel a podvádza, tak ten ban schytá a nie som jediný, kto má túto možnosť.;)

Tie pravidlá sú od BP a dovolím si tvrdiť, že nevieš nič, inak by si nemal ban. Inak mám všetko čo potrebujem a jeden účet, ktorý je môj a ktorý som si sám vypracoval, mi úplne stačí. Ku šťastiu nepotrebujem niekoľko účtov, to by už bola diagnóza a nie relax. ;)
    Pre šťastie mám úplne iné priority.:D

Nie všetko nepoznám, ale inak som borec. :D :D A máš pravdu, na jednom účte mám aj flaxku. :D
    IQ nepustí. :D

Áno som arogantný, tým sa netajím a budem arogantný ku každému, kto si to zaslúži. Inak ak už máš pod pazuchami zopár chĺpkov, tak ma môžeš o pár rokov nahradiť, len budeš musieť trocha popracovať na gramatike. :D

Bi - niekoho biť
    By - bytie, živobytie, aby boli žaby šťastné. :D
    Nikdy som netvrdil, že by to nemohol robiť niekto iný, ja nemám problém svoju pozíciu prenechať lepšiemu ako som ja.;)

Ak by si tak všetko vedel, tak by si vedel, že toto fórum je spustené od roku 2013. ;)

A týmto si to zaklincoval, tak že sa s tebou lúčim.

Uzavreté, LOCK

Thread Status:
Not open for further replies.