Futbalový bonus

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem ChuckNorris, 29/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Zdravím, chcem sa spýtať, či už niekomu bol pripísaný bonus za nákup urídia pred zápasom SVK:LUX a ak nie, či náhodou niekto nemá informácie, kedy sa tento bonus bude pripisovať.

Ďakujem

2. RobPol

RobPol User

Informace budou mít leda tak Moderátoři.
    Ještě je odměna nepřipisovala.

3. =Marvin=

=Marvin= Guest

Připsání uridia by mělo proběhnout v noci, čili ráno by jsi ho už měl mít.

4. No neviem, ráno, ani teraz účko nikde a to už mi ušla zľava na GG. Bolo to sľúbené do 48 hodín a už je to takmer 96. :confused:

5. ja som sa ozval na podporu uz v nasledujuci den po zapase a tam mi odkazali ze mam pockat 48hodin hmm ako vidim asi nastal velky tech problem , nakolko si nepametam aby som na bonus cakal tak dlho vzdy sa pripisal cca 1hodinu po skonceni zapasu :) takze musime asi vydrzat mozno nam daky mod ozrejmi tech.pricinu

6. Dnes som poslal ticket na centrum podpory (či ako si to hovoria) a ako odpoveď som dostal niečo v zmysle, že moje objednané urídium bolo pripísané správne (čo nepopieram, ani som nikde netvrdil opak) - ticket bol hneď vzápätí uzavretý.
    To myslia vážne, že nedostanem sľúbený bonus, alebo len nevedia, že mám vôbec nejaký bonus dostať? Kam sa obrátiť ďalej? Existuje nejaká česko/slovenská platobná podpora? Pretože tamto mi skôr pripadá, akoby tie odpovede podľa navolených možností pri odosielaní ticketu robil nejaký automat.

7. Korben

Korben User

Je len platobná a herná podpora. Platobná podpora je úplne mimo nás.

8. Tak mám teda písať na hernú podporu? Pomôžu mi tam s tým? Čo im k tomu treba? Screen z mail-u o potvrdení platby? Výpis z banky?
    Nechcem nič viac, než čo bolo sľúbené a potrebujem len od niekoho kompetentného vedieť, kam mám čo poslať aby som toto faux-pas čo najrýchlejšie vyriešil, nech to už môžem pustiť z hlavy (mám naozaj aj iné a dôležitejšie starosti).
    Písať im anglicky, česky, alebo slovensky? :rolleyes:
    Nikde som nepísal, že toto je vaša vina, len sa obraciam na fórum o pomoc.

9. bohuzial pri platobnej podpore nemas moznost uviest o aky problem sa jedna nakolko mas v ponuke iba MHH a HH ,ibaze futbalovy bonus tam na vyber nieje!

Hodil by sa tu vlozit vzorovy priklad pri takejto situacii ako je futbalovy bonus

10. Korben

Korben User

No riešiť by to mala platobná podpora. Podľa informácii ktoré mám, tak už mali bónus pripisovať. No evidentne sa tak nestalo.
    Pokús sa to teda napísať na hernú podporu a kludne vo svojom rodnom jazyku.

11. Korben nejde o jazyk bo google svladne vsecko ibaze tam chyba popis moznost zaskrtnut futbal.bonus , nachadza sa tam iba MHH aHH

Vpodtste tam ani nevies zadat ze sa jedna o futbalovy bonus su tam iba automaticke 4 ponuky ktore sa nedaju prepisat .Ba dokonca som si tam nevsimol ani pole na strucny popis problemu :(

12. Korben

Korben User

13. Tak som sa konečne niekam dostal. Odpoveď z hernej podpory: pripisovanie odmeny je vraj realizované postupne.
    Tak snáď sa dostanem na radu do vypršania zľavového balíčka.
    Každopádne, zatiaľ ďakujem za pomoc, dám vedieť, keď bude urídium doma.

--

No vida, 20 minút po e-maily je urídium pripísané :)
    Z mojej strany problém vyriešený, vďaka. Môžete tému kľudne zamknúť.

Naposledy upraveno: 1/4/15
  14. Kubino

Kubino Guest

Zodpovedané, LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.