Galaxy Gates Alfa

Discussion in 'Archív všeho dalšího' started by konpresor11, Aug 5, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Sentiero

Sentiero User

Píšeš že to byla chyba (ale podle toho co jsi napsal ne u tebe) Pokud byla chyba na straně BP tak ti systém bránu to 48 hodín vrátí.

Pokud ti ji systém nevrátí, tak buď byla chyba opravdu u tebe (připojení), a když ne jak píšeš, tak tu máme fakt, že jsi dělal 1. bránu, takže pak z toho výplývá, že jsi je nezvládl tahat..
    Kristalini jsou docela těžcí ;)

2. nevím tak ja o 2 dny napíšem a uvidím...a s taháním nemohel byt problém lebo mi zorali 300k na jednu hit ja sem jedného zabil a sekunda a ani sem ich porádne nevidel na obrazovke a zničeho nic proste BUM a fakt ma to naštvalo keby to bolo aspoň 3 sekundy držím pusu a kričím do wifi... ale ona to bola sekunda a proste bum... :(

Last edited by moderator: Aug 5, 2014
  3. Korben

Korben User

4. Korben ovládam názov programu najdi 10ludi ktorý nie a pozereral som novinky okolo toho a prepáč ale testy môjho pripojenia a obrazovku atď. ty neukážem ... :) (nemyslím to niak zle ale pre mňa je to osobné)

5. robiť branu alpha nieje žiadna sranda jedine problemi čo su internetove pripojene a zle skusenosti ti si to mal pomerne jednotuche keď si mal dobru vibavu.
    pri alphe stači vedieť tajomstva točenia NPC

6. Tak fakt sorry ale o žiadnych špeciálnych taktikách točený NPC som nepočul :D:rolleyes:

7. Korben

Korben User

Tu nieje viac čo riešiť, autor nespolupracuje. Počká si na systémovú kontrolu.

Uzavreté, LOCK.

Thread Status:
Not open for further replies.