GE7-EIC-*OP* *OLDPLAYERS*

Diskuze na fóru 'Klany' zahájená uživatelem thekikoplayer, 25/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. toto je klan pre hracov ktori vedia ako hrat alebo velmi dlho hra napriklad ja hram od 7rokov takze 3roki :D ten kdo prvi pride ziska vsetki krediti v klane dena sadzba 1% dam aj 0% niekedi to je nahodne ked bude 0% krediti sa rozdelia vsetkim hracom niektorim aj viac ked budu dobre hrat(aspon vidiet ze su prihlaseni aj staci ) a ked nieco budete chiet staci napisat mail na darkorbite mozete aj napisat ze chete viac kreditov a ja vam dam viac ked dokoncite misiu co vam dam napriklad odstrelte 5 streunerov (v skupine aby som videl ci to robite) a dostanete o 1000Kreditov viac ked budem mat

2. Myslím si, že tímhle inzerátem do svého klanu asi těžko nalákáš zkušené hráče (chceš je zkoušet, jestli sestřelí 5 Streunerů a slibuješ 1000 C o_O). Asi bys měl zkusit spíš získat nové (slabší) hráče a společně se vylepšovat.
    Ale je to jen můj názor.

3. (thekikoplayer napisal na tablete)
    mas pravdu ale mohli by napisat ze chu 1.000.000 za 5streunerov :D

----------------------------------------------------
    KLAN KONČÍ

už som v inom klane

Naposledy upraveno: 3/10/14