GG Alfa

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem F-15Striker, 24/2/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ahoj, mám takový dotaz, asi to nepůjde ale zeptat se musim.

Před asi 5 minutama, jsem dělal předposlední vlnu v bráně Alfa, Kristalloni. Dělal jsem jí přes 1 hodinu, a zbývali tam poslední 3 Kristalloni. Nehodou jsem vypl celej prohlížeč a než jsem se lognul zpět, tak mi to napsalo že jsem zemřel, zabit Kristallonem. Není zde jakkákoliv možnost toho, abych se vrátil do brány a objevili se tam pouze ti 3 poslední Kristalloni a nebo holt budu muset celou vlnu dělat od znova, a budu muset trávit opět 1 hodinu a více nad jejich zabitím ?

Doufám že lze pochopit to že jsem nesmírně naštvaný :D ačkoliv mám být sám na sebe ... Ale myslím si že se mé smrti mohlo předejít, a to tím kdyby mi opět po lognutí se na Darkorbit nevyskočili 4 okna s tim co se kde děje (Denní login bonus, nabídky jako z jiného světa, přihlašte se k odběru Bulletinu a Loterie Hitac) -- S tím že než jsem se zbavil denního login bonusu, tak uplynulo tak 10+- vteřin......

Předem děkuji za všechny odpovědi.

2. =Marvin=

=Marvin= Guest

Bohuzel jednotlive zivoty ani postup v brane se neda vratit, musis udelat vlnu znova. Doporucuji pro podobne pripady radeji NPC dostrelit, a nenechavat je utikat do rohu, sestrelena NPC uz se v pripade ztraty zivota ve vlne znovu neobjevi.

3. |Oromë|

|Oromë| User

F-15Striker Chapem to tak, ze brana ti ostala a stratil si len 1 zivot? V takom pripade sa nemusis moc rozculovat, ak ti tam ostali len 3 krysy a stale mas 2 zivoty, branu dokoncis bez problemov.

Vsetko co puknes v GG sa uz v brane nikdy neobjavi, cize po opatovnom skoku tam budes mat len 3 krysy. :)

Hraj v rezime celej obrazovky, vtedy je minimalna sanca na podobny preklep.

4. Já to radši ještě vysvětlím, prostě v předposlední vlně, (To je těch 16 kristallonů) a 13 z nich jsem zabil. Zbyli pouze 3 se kterými jsem bojoval a potom jsem si nehodou vypl prohlížeč. V tom případě tedy vlna bude mít jen 3 kristallony ? :D Jestli ano tak jsem velice šťastný :) a nejspíš mi spadne veliký kámen ze srdce.

5. =Marvin=

=Marvin= Guest

F-15Striker tak pokud jsi jich uz 13 znicil, zustanou ti tam posledni 3. :)

6. Korben

Korben User

Zobrazia sa ti len tie, ktoré si nezabil. Ak by bol nejaký v rohu, tak sa ti vráti späť. Tak že čo zabiješ, to sa ti v danej vlne už neobjaví.

7. Díky převelice :) jsem velice rád že to tak naštěstí pro mne je. :) Děkuji za odpovědi všem.

8. =Marvin=

=Marvin= Guest

Povazuji za zodpovezene a uzaviram, LOCK!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.