GG body v kronos

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Slotr, 24/7/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Slotr

Slotr User

Zdravím chci se zeptat jak byly boxiky tak jsem si naboxikoval 1dil do elyps 3/4 jsem udělal 1 z boxu elps a ted na to koukam ten 1 bod mi zmizel vy ste je odebiraly ?

2. Sentiero

Sentiero User

Jediný čemu z tvýho popisu problému rozumím je název témy o_O
    Zkus to popsat líp ;)

3. =Marvin=

=Marvin= Guest

Jake boxiky a body? Co je elps/elyps? Pis prosim srozumitelne a zkus mezi vetami pouzit interpunkci, z toho jednoho celeho zmateneho souveti nejde skoro poznat o co ti jde. o_O

4. Slotr

Slotr User

měl jsem GG kronos 3/4epsilon sebral jsem box jak byla akce nakaza měl jsem 4/4 ted na to koukam na kronos a mam jen 3/4 epsilon jak je možne že se mi ten dilek ztratil ? mam i foto jak jsem měl 4/4

5. Sentiero

Sentiero User

Nezaregistrovala jsem, že by se někdy nějaký dílky do kronosky odebíraly. A to sis toho všiml až teď? Vždyť ta akce už dávno skončila

6. Slotr

Slotr User

ano všiml jsem si toho až ted jelikoš jsem nehral 2 měsice

7. Korben

Korben User

Nič sa neodoberalo.

8. Slotr

Slotr User

tak 1 jse mi vypařil ?

9. Korben

Korben User

Možno počas horúčav čo boli. :D To ja neviem. Ale nemyslím si, že to je možné. Stále mi tu chýba jeden základný údaj, aby som sa mohol aspoň jednym očkom pozrieť.. ;)

-••ÐełteN••- tohle ocenil(a).
  10. Slotr

Slotr User

[​IMG]161050058

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.