GG Gamma

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Monstercat.1, 20/9/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Člověk si nemuže skoro ani udělat Gammu, jsem u VK a z ničeho nic " Nové spojení ".
    Už se mi to stalo teďka dvakrát.
    Koupil jsem si teda radši život, a aby toho nebylo málo, utratilo se mi místo 10k u za jeden život rovnou 20k u.
    Nevím, to asi BP dělá naschval či co....

2. TRIXT

TRIXT User

A nemáš třeba předplatné na nějaký booster a ten se ti náhodou nezakoupil v dané chvíli? Již jsem život párkrát dokupoval a nikdy mi to nestrhlo uridium dvakrát. Možná, že když sem dáš své ID tak ti to případně admin prověří. Za lagy spíše bude moci kvalita tvého připojení. Hrál jsem až do teď a nic jsem nepozoroval.

3. *SATKO*

*SATKO* User

Monstercat.1 píšeš že ti vypadavalo spojenie,teda sa to kludne mohlo stat aj pri klikaní na kúpu noveho života.Zdalo sa že sa nič nedeje,tak si klikol znovu a boli zakupene dva životy.Poskytni svoje údaje ako písal TRIXT a uvidíš že to nie je žiadna shvalnost a potom
    FAQ - Co dělat když mi nejde hra?

4. Korben

Korben User

Samozrejme, v bp sedí jeden človek a ten schválne ruší spojenia a strháva viac za kúpu života.:rolleyes:

Prišlo k strate spojenia, čo možno nebude u teba len občasný jav, lebo pravdepodobne k tomu došlo aj pri kúpe života. Pozrel si sa do bilancie ? Ak by ti strhlo dvojnásobok, tak v bilancii bude chýbať suma za kúpu jedného života. Pozri čo na to bilancia a skontroluj si svoje spojenie, určite hráš cez wifi.

Gahan a Little_Tali tohle ocenili.
  5. Bambino

Bambino User

každa dalšia kupa života v jednej brane sa navyšuje taktiež.

6. Jenže já koupil jen jeden, má sttát přece 10.000 U, a ne 20.000 U.
    Připojení mám plynulé, nové spojení se mi po celou dobu hraní dalo pouze při delším AFKování na portu.
    V bilanci mám : 20.09. 01:30Galaxy Gates životy- 19,000 U.
    A koupil se jen jeden.

7. Korben

Korben User

Prečo klameš ?

Schválne som si to vyhľadal.
    nakup GG.PNG

Tých 9500 je čo ? o_O

Naposledy upraveno: 20/9/15
    Gahan a Little_Tali tohle ocenili.
  8. Předtím tam ale Korbene má za život do GG 19 000 uri dolů. Nevím, možná jsem dobře nepochopil pointu.

9. očividně jsi pointu nepochopil, protože když se podíváš na časy nákupu, tak koupil nejprve jeden za 9,500 U a o minutu později druhý za 19,000 U ;) To je tak, když je člověk zbrklý a kliká a kliká a kliká... :rolleyes:

10. *Firefox1*

*Firefox1* User

No myslím, že to taky Monstercat.1 nepochopil, když to viděl v deníku ..... že těch 19.000 U proklikal :(

11. |Oromë|

|Oromë| User

Neviem co je natom k nepochopenie, dany hrac ocividne kupil 2 zivoty posebe. :rolleyes:

Monstercat.1 Mimochodom k tym lagom, v prvom rade si daj skontrolovat PC a pripojenie, pretoze servery teraz bezia hladko a ziadne vypadky nie su, takze chyba bude niekde u teba.

Zvalit chybu na BP viete hned, no hladat problem u seba uz nie....

....MR.DEE.... tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.