GG Lag

Discussion in 'Archív všeho dalšího' started by DudyssORIGINAL, Dec 3, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Pred 2 min. som išiel zetu a zrazu sa to "zaseklo" a začalo sa mi obnovovať spojenie. Trvalo to iba 4 sekundy, po obnovení som bol mŕtvy. Štíty aj život som mal plný, tak nechápem ako ma mohol 1 melter tak rýchlo zabiť. Mám kablový internet plne funkčný a herný PC. Fakt nechápem prečo mi to zrušilo a následne obnovilo spojenie.

Dôkaz ( v prvom obrázku vidíme že sa spojenie prerušilo a internet mám a v druhom že problém pretrváva a stále mám internet a ostal mi už len 1 život )

Last edited by moderator: Dec 3, 2016
  2. -hejko-

-hejko- User

bigpoint ma teraz na viacerych serveroch problemy,zivoty ti vratia do 48 hodin ak je chyba u nich...
    alebo sa spytaj milana mozno ti pomoze :D (vpravo dole)

3. 1. Ja viem že mi ich vrátia, ale Double GG je už len jeden a pol dňa.
    2. Ja som dal myšku v pravo dole naschvál nech je vidno že mám prístup na internete a teda chyba nieje u mňa.
    3. Už som napísal na podporu.

4. Jessie

Jessie User

DudyssORIGINAL musíš počkať čo ti odpovedia, bohužiaľ, víkend, dvojnásobok, 50% cestak z tyzdna kazdy hraje a nahana ranky no. Takze to je na globálnych serveroch.

Považujem teda za vyriešené a riešiš to na podpore
    LOCK

Thread Status:
Not open for further replies.