GG spiny

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem .pikolak., 7/8/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. .pikolak.

.pikolak. User

Ahoj,

Pokud mam v GG dokoncenou branu alfa, ale nepostavenou (tzn 34/34 dilku ale nezmackl jsem "pripravit skok") a ted budu davat dalsi spiny pro alfa-beta-gama, tak budu normalne dostavat multiplikator za dilky pro alfu?

Jde mi o to, ze mi chybi par dilku i do bety a gamy a chtel bych to dostavet a pak stavet jine, ale kdyz postavim alfu, tak do ni budu zase dostavat dilky a stavet od znovu....

Diky

2. Korben

Korben User

Áno multiplikátor budeš dostávať. Sú to duplicitné dieliky do brán. Podľa mňa sa viac oplatí vyhadzovať brány , lebo je šanca , postaviť viac brán.
    Ak bránu nevyhodíš, tak musíš dobre triafať multiplikátor , aby sa ti to oplatilo. No je to len môj názor. Pár krát som to skúšal a kým som vyklikal gamu, tak som mohol mať postavenú ďalšiu bránu.

3. .pikolak.

.pikolak. User

Taky pravda...ale momentalne mi chybi do gamy 3 dilky a do bety 6...tak uvidim...

Kazdopadne dekuji ;) vyreseno

4. Korben

Korben User

No pri konci by sa to už mohlo oplatiť, ak sa ti podarí v správnom čase trafiť multiplikátor. Lebo pri konci ide hlavne o multiplikátor, tak že ak máš vyklikanú alfu, tak osobne by som ju teraz nevyhadzoval.

5. Sentiero

Sentiero User

Pokud ti chybí jen tolik dílků, tak určitě alfu nedávej k základně. Doporučuju klikat jen po 1 EE, multiplikátory budou hodně padat, takto budeš mít velkou šanci trefit na multiplikátory dílek.

Kdybys dal alfu k základně tak další alfu stejně nepostavíš, za dobu než dostavíš betu a gammu.

6. |Oromë|

|Oromë| User

Pri poslednych dielikoch by som mozno este branu nehadzal na zakladnu, no inak vsetko co postavis okamzite vyhod von.

Nenechavaj plne postavenu branu a nestavaj dalsie dve, neoplati sa to. Vsetko okamzite von, staval som raz takto 10tky a,b,g a velmi dobre viem ako ich treba stavat. Jedine ako uz bolo povedane, ju nechaj ak ti chyba iba par poseldnych kuskov.

cca 5-6 bran sa da postavit za 250K U, z bran dostanes cca 200K U, takto sa daju tie brany tocit dookola s minimalnou stratov. Da sa natom nehorazne zarabat.

Mas este otazky?

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.