GG Zeta,EE Paladium.

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem timoti123, 3/5/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. timoti123

timoti123 User

Ahoj,chci se zeptat jak dlouho mi může trvat stavba brány Zeta(udělám jí vůbec?),chci dostat dobré rady ohledně sbírání palladia,když jsem se vydal vždy sbírat byl jsem sestřelen hráči.Jak dlouho bych asi tak měl to palladium sbírat,je to hrozná nuda několik hodin létat po mapě 5-3 a pak zase se dostat z 5-3 na 4-4,od ta ma zase na 4-5 a pak na 5-2 rozměnit paladium na ee.

2. Za prve si kup druhu hangarovu halu a tu umiestni na 5-2 tym nebudes musiet prechdzat cez vsetky mapy... Po dalsie musis si najst klan ktory bude mat vela PONiek, a teda ta nebudu zabijat :) Ja vystaviam zetu z cca 18-23 k palladia

3. timoti123

timoti123 User

No já už jsem psal klanu POKR na CZ3-na 4-5 s ni my jsem vždy ve skupce a střílíme uber atd.Koupit druhou hangárovou halu,o to se pokusím.

4. RobPol

RobPol User

Jsem také v POKRu, a také na 5-3 sbírám, ale dá se to, hold tam je někdy víc nepřítel, někdy méně, někdy tam jsou ale neútočí.

5. timoti123

timoti123 User

jj,já vždy sbírám s vegou je rychlá,akorát vylepším pohony a štíty jde to dobře.

Bych chtěl vydražit aegise,abych nemusel každého otravovat aby mi pomohl s npc.

Naposledy upraveno moderátorem: 5/5/15
  6. *pursuer*

*pursuer* User

timoti123 - je dobre popri zbierani mat k dispozici aj PET,nech zbiera s tebou a ide to ovela rychlejsie.Obcas si mozes oddychnut od zbierania,odstavis lod a PET zbiera za teba,ale musis sem tam do nej tuknut,aby ta neodhlasilo po dlhsej neaktivite a ked si oddychnes mozes zas spolu s PETkou zbierat.No kolko paladia,presnejsie EE na zetu ti treba sa neda urcit,lebo to je o stasti z kolkych EE vystavias danu branu.

Inak tvoris multiposty,tak si precitaj: Jak správně přispívat na forum

7. timoti123

timoti123 User

Ano omlouvám se za posty.Peta mám taky v plánu že bych si ho koupil,ale zase mi na chatě radí že je zatím zbytečný.O Mhh si chci koupit 2x 90k U,chtěl jsem si koupit PET,další hh,a nějakou tu formaci třeba diamant.

8. radšej si kup 2 naosobok s tym nazbieraš za menej penazi viac uridia

9. timoti123

timoti123 User

Chci si koupit trojnasobe 180k.

10. sadild4

sadild4 User

Pokud je klid na pala tak zbírej :) Nejlepší je tam mít skupinu vždy :) .... a když tam bude hodně hráčů doporučoval bych ti si pořídit peta :)

11. timoti123

timoti123 User

Ano,budu si pořizovat :)

12. PaiMei

PaiMei User

Já nevím, ale pokud máš dvojnásobek, peta a radarové protokoly, vyplatí se podle mě sbírat boxy na pvp. Mimo ee nasbíráš i uridium a munici a myslím, že tu bránu postavíš rychleji a navíc s dalšími benefity.

13. timoti123

timoti123 User

Tak,peta už jsem si tet koupil,a už zbírám i na pvp.

14. Kubino

Kubino Guest

Máš teda ešte nejaké otázky k téme?

15. timoti123

timoti123 User

ne,můžete uzavřít.

16. Kubino

Kubino Guest

Zodpovedané, LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.