GLOBAL EUROPA 6 CREZI CUBI

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem ***Jozinko96***, 28/1/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. preco vru firma na ge6 nemohla nicit cubikoni od 19 00 az do 22 00pri vcerajsiej akcii crezi cubikon

2. Sid

Sid Guest

A proč se ptáš až dnes, kdy naprosto nic nejde ověřit? Naprosto zbytečný dotaz, který nikdo nezodpoví.

3. ake di som sa mal pisat vcera som nemam na to nervi us dnes som pozeral forum ci nico nenajdem tal som dnes napisal eic aj mmo mohla nicit protekiti ale vru nie ato nije po 1 us abi si vedel

4. Korben

Korben User

***Jozinko96*** Tak teraz sa môžeš obrátiť už len na veštkyňu Teodoru, ona ti možno odpovie.
    Ďalej ak máš nervy , vybehni na vzduch a potom choď písať na fórum. Ako vidím tak ich máš aj teraz, lebo skôr prečítam braillovo písmo ako to čo si tu napísal.

Tak že základ je riešiť problém s chladnou hlavou a ihneď keď sa problém vyskytne a nie až po pohrebe. :D

Teraz sa už odpovede nedočkáš.

5. mali bi ste to vi riesit raz za mesiac date taku akciu a este nejde
    a viste tu naco ked sa mam potom obratit na vesticu :D vi mte riesit problemi nato tu ste

6. Korben

Korben User

My tu sme na úplne niečo iné, my akcie do hry nedávame a ty by si sa mal radšej viac učiť, lebo tie hrubky to je jedna katastrofa.

Tu viac nieje čo riešiť.

Uzavreté, LOCK.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.