Google chrome

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Apokalipse, 9/2/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Apokalipse

Apokalipse User

vela krat sa mi stalo ked som dal resetnutie hlavnej stranky alebo som klikol na home ci kdekolvek inde, celu strnaku mi presmerovalo na nejaku reklamnu stranku, proste sa tam nachadzali uplne prkotiny ktore uz do darku nepatria. Ked som pozeral cim to moze byt sposobene nasiel som medzi rozsireniami:
    EExerrunnNer 3.5
    Povolenia
    ID: hflffdjjedbkppnpnfaihfkikejilinc
    (Toto rozšírenie je spravované a nemôže byť odstránené ani zakázané.)
    Skontrolovať zobrazenia: background.html

Nainštalované na základe podnikových pravidiel.

nemozem sa toho zbavit ani ked preinstalujem GC, neviete niekto ako by som sa tohto mohol zbavit?

2. Kubino

Kubino Guest

Ovládacie panely si skúšal? Mne to príde ako externý doplnok, kt. spolupracuje s prehliadačom nastaveným ako východzím.

3. Apokalipse

Apokalipse User

ano skusal no nijako sa toho neviem zbavit

4. Kubino

Kubino Guest

Buď si zle napísal názov toho doplnku alebo je to niečo čo vôbec nesúvisí s rozšíreniami prehliadača. Môže to byť aj malware daný do tvojho počítača pomocou ktorého niekto ťahá od teba informácie, čo je veľmi zlé ak je to tak.

Doporučujem spustiť vyhľadávanie presného názvu rozšírenia v tvojom PC a natvrdo zmazať všetky zložky tomu zodpovedajúce poprípade využiť program ako napr. YourUninstaller, kt. aj vo free verzii dokáže zmazať všetky knižnice a súbory tvorené programom.

Skús prosím ťa všetky možnosti.

Taktiež inštalačku chrome ťahaj z oficiálnej stránky, nie nejakých iných serverov.

5. Apokalipse

Apokalipse User

no ten YourUninstaller tvari sa ze mi tam nieco naslo ale opravit jedine v platenej verzii, takze nwm ako to opravi bez... ten nazov hore bol presny a v PC mi to nenaslo tak uz nwm

6. Kubino

Kubino Guest

Skús to vymazať "natvrdo" cez nasledovnú cestu.

C:\Users\tvoje meno\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default

Tuna nájdi zložku extensions čo predstavuje rozšírenia a vymaž všetky zložky čo tam vidíš. Nemyslím dať do koša ale úplný delete :)

Poznámka:

Musíš ma na to zobrazené skryté ikony, t.j. tu máš návod ako na to.

7. Apokalipse

Apokalipse User

riadil som sa presnym postupom ako si mi tu napisal, avsak stale to rozsirenie tu mam, no "zatial" sa este stranka nepresmerovala ako zvykla tak sa uvidi

8. Kubino

Kubino Guest

To rozšírenie ti v chrome ukazovať môže avšak ak si zmazal jeho zložky (podľa popisu) nebude už aktívne. Dúfam teda v to, že sa nachádzalo tam kde malo. Odsleduj si to a daj prosím vedieť, či si sa otravných reklám zbavil.

9. Apokalipse

Apokalipse User

ok, tak dakujem zatial za rady, dam vediet ak by sa to znovu vyskytlo

10. =Marvin=

=Marvin= Guest

Autor už se delší dobu neozval, neaktuální téma uzavřeno a přesunuto do archivu.
    LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.