HADES A LF-4

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Slotr, 4/5/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Slotr

Slotr User

padla někomu někdy z hades LF4 ? ja už jich mam za sebou 6 a pořad nic jaka tam je vubec pravěpodobnost LF4 ?

2. |Oromë|

|Oromë| User

Mne padla 2x a mal som cca len 5 bran, pravdepodobnost nevieme.

Niekde som pocul, ze nikto z skupiny nemoze stratit ani jeden zivot, ale je to len dohad, nic potvrdene. A musim povedat, v tych 2 branach kde padla nikto nestratil zivot...

3. Slotr

Slotr User

a v těch 3 branach co jsi dělal ztatil někdo život ? že ti nepadla LF-4 ?

4. 555m555

555m555 User

já mám zatím 2 fejzry ze tří, spoluhráč z klanu má jeden z 10 ti,jinak jak píše|Oromë|,u mě v každé někdo ztratil nákej život,takže o tom to nebude :)

5. Orome píše : nikto z skupiny nemoze stratit ani jeden zivot
    takže o tom to asi bude

6. Selendix

Selendix User

Cruenta†Ultionem: Vždyť píše, že má 2 LF-4 ze tří bran a v každé někdo ztratil život.
    Orome píše nepotvrzenou hlášku, že nesmí ztratit ani jeden život.

Z toho plyne, že o ztrácení nebo neztrácení životů to nebude :)

7. 555m555

555m555 User

navíc když si pozpomenu,tak v tej za kterou nebyla nevyrupal nikdo,takže o tom to určitě není :D
    ale jen v této jedné letěl onen spoluhráč co má bilanci 10/1,takže taky zajimavé

8. |Oromë|

|Oromë| User

Mohli by ste prestat vytrhavat slova z kontextu, ja som napisal len nepotvrdenu informaciu a moju skusenost...

Celkovo sanca na LF4 je zase len o nahode a je zbytocne to tu furt omielat dookola.

9. TRIXT

TRIXT User

Co se týká padání LF4, zatím jsem nevypozoroval žádnou závislost. Osobně mě vychází asi 1 LF4 na 10 Hades (momentálně mám dokončeno 67 bran). Již párkrát jsme si mysleli, že jsme přišli na to, jak si štěstěnu naklonit na svoji stranu, ale nakonec nic nefungovalo. Padla LF4 i když někdo umřel, ale také když nikdo neumřel. Nezávisí to na tom zda jsme 4 nebo 8. Prostě je to asi náhoda. Ale i bez LF4 je Hades velmi zajímavá brána a to svým poměrem odměna vs. náklady na stavbu. Jejím jediným problémem je to, že musíte sehnat 4 hráče, neb s menším počtem se udělat nedá. ;)

10. 1hades 1lf4. so zivotmi je to len dohad nakolko som stratil dva a lf4 som dostal.

11. 123812

123812 User

Já jsem tam rupl :D :D Ale lf-4 jsme měli :) takže o tom to určitě nebude :)

12. Eda-)

Eda-) User

ahoj mám hotovo 70 hadesek přičemž při 50 sem měl asi 10 LF-4 teď mám 70/16 přičemž 16 padla ze 62 jinak doporučuji bránu dělat ve 4 padali mi tak LF-4 častějc a i když nepadne prakticky celé urko se ti vrátí takže můžeš vesele klikat další
    edit a ještě doporučuji hades dělat stále ve stejné sestavě padalo mi tak mnohem více LF-4(například mi padla z 50,51,52,53 a 54té a byli sme stále ve stejné sestavě)

Naposledy upraveno: 6/5/15
  13. Saldik

Saldik User

Neviem nájsť inú položku tak sem to napíšem. Za bránu Hades sa dostáva celkovo aj z NPC koľko urídia ?

14. Všechny informace k této bráně najdeš zde: Hades

15. =Marvin=

=Marvin= Guest

Saldik viz. Hades.
    Jinak tuto temu povazuji za neaktualni a dovolim si uzavrit.
    LOCK!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.