Hádes

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem -Lord-JOHNNY-, 11/12/13.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Dobrý den, dnes mi přišel kód na Hádes. Je tam napsáno, že když mám už jednu Hades tak dostanu místo toho Extra energii, ale ani to se mi nedostalo. Můžete mi prosím poradit co s tím? :)

2. A môžem sa len tak spýtať tie kódy čo prichádzajú sú dokedy platné? Dokedy sa majú použiť? Síce mne neprišlo nič ale zaujíma ma to a verím že príde aj keď mám šancu 1:10

3. CrazyLove

CrazyLove User

Takže kódy sú platné do 11. januára 2014.

Naposledy upraveno: 11/12/13
  4. Ďakujem a jaktože ten kód čo chodil minule nebol tak dlho aktívny? Ja som ho chcel použiť v čase kedy aj kamoši im išiel mne nie.. Čo ma dosť s prepáčením nasralo.

5. Zafod

Zafod User

CrazyLove omyl, jsou do 11 ledna (januára). Vždyť jsem sem vkládal citaci toho e-mailu.

6. -••ÐełteN••- musíš mít zapnutý odběr bulettinu v nastavení. A za druhé kódy nechodí naráz ale postupně

7. Mám to zapnuté ale celkom sa bojím že mi to nedojde.

8. Korben

Korben User

9. CrazyLove

CrazyLove User

Skús si pozrieť spam, či e-mail nie je tam. Prípadne vyčkaj pár dní, a pokiaľ nepríde obráť sa na podporu, a spýtaj sa ich či nemáš mail na čiernej listine, pretože Ti neprišiel kód s Hades bánou. ;)

10. Ani mne to neprišiel, nemôžeme nič iné robiť, iba čakať :)

11. Iba čakať, budem kontrolovať email. Ak neprídu skúsim sa obrátiť na podporu.

12. Také mi nic nepřišlo :( Nevím proč ale jinak vše jde.. Změna údajů mi chodí ale toto nepřišlo :(

13. Napísal som na podporu a odpoveď bola: Váš email neni na black-liste. Tak budem len čakať.

14. Crystal

Crystal User

tiez som pouzil poukazku kedze hadesku mam, cakal som na gg energiu..ale nic nedoslo ach jaj
    [​IMG]72680509

15. Mne teš nič neprišlo a minule mi prišlo

16. *pursuer*

*pursuer* User

Nezabudnite sa pozriet do spamu,lebo ja som to tam tiez nasiel,aj ked predtym mi riadne medzi emailami hadzalo newsletter.Odporucam pohladat to tam,clovek nikdy nevie.

17. EnZet

EnZet User

Nebo je taky mozne ze mate plnou emailovou schranku treba, na to se obcas taky zapomina..

18. malej_faja

malej_faja User

Dobý den taky jsem ji nedostal:( na podpoře jsem se ptal a na blackliste email nemam

19. Dobrý den, mně po uplatnění kódu nepřišla ani brána hádes a ani enerige. Měl jsem jednu bránu hádes a byl jsem ve 3. fázi. Kód jsem použil, ale nedošla mi ani energie a ani další brána. Po tom, co jsem tuto bránu dodělal, žádná další se neobjevila. Co mám dělat abych získal tedy odměnu z toho mailu?

Naposledy upraveno: 12/12/13
  20. Korben

Korben User

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.