hangáry a vybavení lode

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem DjisiT, 27/3/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. DjisiT

DjisiT User

Zdravím chtel by jsem se zeptat jestli jde vybavení přendávat z jednoho hangáru do druhého inventář se mi zobrazuje na všechny hangáry ale když zvolím hangár nemám k dispozici všechno tak nevím kde delám chybu

2. Foяmi

Foяmi User

Stejným vybavením můžeš vybavit pouze jednu loď.
    Do ostatních lodí nemůžeš použít výbavu, kterou máš již nasazenou v jedné lodi.

DjisiT tohle ocenil(a).
  3. Drift1

Drift1 User

Pokud dané předměty máš pouze jedenkrát tak se neukážou v inventáři pokud jsou nasazeny v jiné lodi.Doporučuji vydražit vícekrát dané předměty.

DjisiT tohle ocenil(a).
  4. DjisiT

DjisiT User

Díky za odpovedi ale me se to vybavení nedá použít ani když je vyndám z druhé lodi tak že v ní nic nezbude a Lf 4

5. To sa stava aj mne, ale kliknem potom na tu lod co som mal a potom zas na tu co chcem vybavit a vybavenie sa mi ukaze.

6. Foяmi

Foяmi User

Stačí obnovit stránku, aby se vybavení znovu načetlo a dalo se použít do jiné lodě.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.