hele já na to fakt kašlu a to sem to řek jestě slušně jo...

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem =[ussvoyager]=, 31/12/13.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. jako vážně mě fakt SEJŘÍ JAK MĚ POŘÁD NĚKDO NIČÍ!!! NENÁVIDIM JAK TO BP VYMYSLEL, JÁ VÁM ZA TYHLE VĚCI UKROTIM KEJHÁK VY CHULIGÁNI!
    ABY MĚ NIČILA VLASTNÍ FIRMA TO NESTRPÍM!!! TO SE RADŠI VRÁTÍM DO HRY
    ****: TEAM BATTLE A NA DO SE VY...
    NECHÁPU JAK MĚ MUŽE NĚKDO NAPADNOUT Z VLASTNÍ FIRMY FUJ!
    **** HRÁČI NAPADAJ SLABŠÍ FUJ. PROSTĚ JENOM SAMÝ LAMY A VYCHCÁNCI CO SI ZE MĚ FURT DĚLAJ ŠOUFKY! PŘESTANU HRÁT DARK ORBIT JESTLI SE TO NEZMĚNÍ A TO DO TOHO CHCI INVESTOVAT 20,000 KČ!!!!!!!

Naposledy upraveno moderátorem: 31/12/13
  2. Píšeš nehezky, to se tady nedělá. I mě pořád někdo ničí a to už jsem do hry dal víc než 20 000 Kč. Když tě to vytáčí, tak to asi nebude hra pro tebe :D

3. Kubino

Kubino Guest

Prečítaj si prosím ťa Jak správně přispívat na fórum, pretože názov témy nič nepovedal o obsahu a veľké písmená tu považujeme za kričanie, čo na nás veru nebudeš. Neviem, čo si čakal od hry, kde začínaš, vždy je to ťažké nech hráš hocičo. Si myslíš, že my sme si tým neprešli? A vieš, ono to, že ste všetko, citujem: "VYCHCÁNCI" si môžete predsa sami, ja mám svedomie čisté a to ako sa chováte všetci ostatní na serveroch je váš problém ;)

Pre vulgaritu ban na fórum, nebudem tu po tebe upratovať citové výlevy. Hold ak nezvládaš nápor konkurencie, doporučujem hrať offline hry alebo hry, kde si PVP súboj vyberáš.

LOCK

4. Sid

Sid Guest

5. Korben

Korben User

=[ussvoyager]= radšej si tie peniaze uži na niečo iné. Táto hra nieje pre hráčov ktorý sa nedokážu vysporiadať s prehrou. Choď radšej sadiť rastlinky, mrkvičku a inú zeleninku a kúp si k tomu cukríčky ktoré upokojujú nervičky.

CROW a ❦Čοlεκ❧ tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.