Helix - 3x šance lf4

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem «Пμτ↔Çлαςќεґ»™, 19/6/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Absolutne 100% suhlasim s tebou. Ja som to uz pisal tiez, moj priemer je 150 bedni na 1 lf4 (80% zbieram bedne len na akcie lf4/zeus). Ziadny dizajn na gola a 2 dizajny na vegetu. Klucov nespocitam ale su to 4 miestne cisla. Po zavedeni piratskych bedni to slo ale cim dalej je to na nic. Vcera 100 bedni 4 lf3 a huraa 1 lf4 a to bola ta helix akcia.

2. |Oromë|

|Oromë| User

┼►JosseGrunge◄┼ Ja zbieram dlhe roky a tiez som cca po 3000 klucoch mal tragicku statistiku, az skoro na konci ked mi chybalo len par lf4 sa to zlomilo a popadalo ich 7 v jeden den.

Uz to proste pochopte, nie kazdy moze mat stastie, niekomu pada a inemu zase nie a je blbost to furt riesit dookola.

3. Mě tedy taky připadalo, že je to spíš akce se zvýšenou šancí na LF-3, štíty a pohony. Ale konec konců, padlo mi ze 76 klíčů 2x LF-4, takže nakonec to tak špatné nebylo :)

4. =Marvin=

=Marvin= Guest

No mne cca ze 150 klíčů napadal kopec LF3 a štítů, jeden 50-ti mask a 3 lf4, na chatu jsem četl že dost často padaly i profi-designy, takže mi to spíše připadalo že šance jsou zvýšeny u všech hodnotných předmětů, nejen u lf4. :)

5. oops.eu

oops.eu User

|Oromë| oni spíš mluví o tom že tady na DO máme všichni spíš tu smůlu než štěstí, ale zase tahle včerejší akce byla super, taky se mi dařilo ;)

6. |Oromë|

|Oromë| User

oops.eu Poznam viacero ludi s dobrou statistikou a napr. pri havoc mam 21/12 a pri hercules 18/45, bednicky nakoniec neboli tiez uplne zle, sice obcas nepadalo, no casom sa to zlepsilo(celkovo cca 30 lf4 a 4 skill dizajny). Teraz uz debnicky moc nezbieram, otvaram uz iba tie co dostanem z bran.

K vcerajsej akcii sa vyjadrit nemozem lebo som cely den pracoval(ano v sobotu :D) a k DO som sa nedostal.

7. oops.eu''smůla'' je dost relativní pojem, nemyslíš? A dá se to vůbec ještě nazývat smůla, pokud ke stejným výsledkům/úspěšnosti dochází ''všichni''? Možná je to jen všeobecný pocit křivdy vyvolaný tím, že sem tam se objeví štastlivec, co ze 100 beden bere 5 LF4 3 masky a k tomu 2 skill designy...

8. Tak jak je to tedy? Je to po dobu celé akce nebo jen včera? A podle čeho usuzujete?

9. |Oromë|

|Oromë| User

Ja by som to zhrnul takto:

Po celu dobu akcie budu k dispozicii boxy a kazdy den nova akciova uloha. V priebehu akcie v neurcity den sa pridaju modre a cervene kluce s 3x vacsou sancou na vsetky vzacne predmety(havoc,lode,dizajny,lf4,mask).

LF4 den s 3x sancou v zelenych bednach je aktivny len ak na hlavnej stranke vybehne toto okienko, cize dnes nie, no pocas eventu sa este den moze opakovat, treba sledovat hlavnu stranku.

+ Pocas akcie sa budu nahodne objavovat zlavy v obchode, tot vse.

oops.eu tohle ocenil(a).
  10. Díky Orome, tak snad ještě budou... Protože mám 410 klíčů, jeden den za poslední 2 měsíce jsem tu nebyl a zrovna včera... Potěší:D

11. |Oromë|

|Oromë| User

Takze, rozhodol som sa uzavriet vsetky temy k akcii a vytvoril som jedno (snad kompletne) FAQ k akcii a diskusiu, tam mozeme vsetko riesit. ;)

Mrzi ma neskore aspon zakladne info k akcii, len od BP nam poriadne nic nedoslo a cez vikend som bol v praci, tak som to nemohol hned vytvorit.

Diskuze k tématu- FAQ- Letní slevy Helixu

LOCK

Naposledy upraveno: 22/6/15
    oops.eu tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.