Podpora Helix hack

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem 11melidan11, 3/5/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Jak funguje ten Helic hack ? Dostanu 3x více urka jako ze poslu sms a dostanu 7 500x3 ?

2. Spartakus

Spartakus User

To je asi nějaká novinka. Upravená MHH.

3. no jestli to chápu tak tak když pošleš jednu sms tak mužeš dostat až 390% nebo se mylím

4. PaiMei

PaiMei User

Zdravím, taky bych se na to raději zeptal taky, nerad bych, aby to byl opravdový hack a já přišel o peníze na účtu.

5. Filthy16

Filthy16 User

Koupil jsem si 5 k uri a dostal jsem 19,5 k , tedy 390 % , tak to funguje :)

EDIT: Důkaz 03.05. 19:04 Cenový hack od Helixu + 14,500 U.
    03.05. 19:04 Banking + 5,000 U.

6. Spartakus

Spartakus User

Když na to někdo klikne tak ho to přesune o platební sekce.

7. PaiMei

PaiMei User

Smskou člověk moc neriskuje, ale mě jde o platební kartu. S přestávkou hraji od roku 2010, toto jsem ještě neviděl a jsem docela opatrný.

8. Funguje to dobre poslal sem SMS za 7 500 a dostal 29 000
    -------------------------------------
    Ale převodem to nejde

Naposledy upraveno moderátorem: 4/5/15
  9. PaiMei

PaiMei User

Nepíšu o platbě převodem, ale platbě kartou.

10. Filthy16

Filthy16 User

PaiMei , už to tu jednou bylo a je dotvrzené že to je oficiální akce od BP , takže se není čeho bát , ba naopak být rád že toho bude ještě víc hehe :)

11. PaiMei

PaiMei User

Díky, vyhledal jsem starší témata a našel jsem jedno z března. Takže příjemná akcička na závěr víkendu :).

12. |Oromë|

|Oromë| User

Nemusite sa nicoho bat, je to BP akcia.

Neskor to hodim medzi FAQ, nech mame o tom ucelene info.

13. *pursuer*

*pursuer* User

Ono tam to slovo Hack robi vela s poctivcami,lebo sme na to slovo haklivy,ked sa jedna o poctive ucty.No opatrnosti nikdy nie je dost,vzdy je lepsie sa spytat.Aj mna osobne,ked som to prvy krat videl az trhlo zo stolicky,ze aky hack,ved si davam pozor na svoj ucet :) Ale tak je to sranda a hlavne navysenie uridia je vacsie,co potesi ;)

Spartakus tohle ocenil(a).
  14. Korben

Korben User

Mám za to, že sa názov bude meniť, aby hráči neboli v strese. :)

15. baty77

baty77 User

A toto bude ,,pravidelný" platební event (jako třeba MHH)?
    A funguje to tedy pouze na SMS?

16. Korben

Korben User

Funguje to ako MHH a nikdy nevieme kedy sa to bude opakovať.

17. Fakt je, že když mi to vyskočilo poprvé, tak jsem poněkud znejistěl :). A ani zaboha bych v tu chvíli na ten odkaz neklikl.

18. *pursuer*

*pursuer* User

Ja som na nic neklikal a okamzite siel na forum zistovat,co to je a samozrejme som nasiel uz prispevky s odpovedami,ze je to nieco ako MHH,tak bol pokoj :) Ale takmer 4-nasobne navysenie uridka,to urcite stoji za zvazenie ;)

19. PaiMei

PaiMei User

Proto jsem i na forum nejdříve psal a podíval se na historii. Vidím hack, navíc týkající se peněz a nějaký šestý smysl začne řinčet :). Ten název je opravdu nešťastný.

20. Kubino

Kubino Guest

Tu chýbajú základné vedomosti ohľadom IT u hráčov, potom by ich nevydesil nejaký názov :)

Má autor ešte nejaké otázky?

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.