Helix

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem pecko, 19/6/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pecko

pecko User

2. Kristo

Kristo User

Co jsem četl na neoficiálním tak by to měla být letní akce

3. Korben

Korben User

4. *Firefox1*

*Firefox1* User

Helix : Jsou to Akce ,mise, výhodné nákupy atd. Už to tu bylo :)

5. Vylepšený Den LF-4! Nyní máte trojnásobnou šanci na získání smrtících laserů LF-4! A ten den to je ktery jestli se muzu zeptat ? Nyni je jasne ale uz zname jak jsou informace zavadejici tak se chci ujistit at nesosam bedny marne.Dik

6. pistoj

pistoj User

presne aj ja to chcem vediet

7. *Firefox1*

*Firefox1* User

Myslím, že to ti nikdo dopředu neřekne, musíš denně sledovat akce a nékup :)

8. pistoj

pistoj User

ide o to ci uz akcia prebieha alebo len bude

9. Co takhle si počkat na ofiko? Ach, ta nedočkavá mládež :)
    BTW - podle misí bude akce probíhat ještě 10 dní, takže nám nic neuteče.

10. pistoj vylepšený den LF4, co by to mohlo být? Že by akce na LF4? Ta akce která je jednou za pár týdnů a doteď byla 2x šance na LF4 z boxů, teď to je 3x? Stačí trochu popřemýšlet...

11. Zdravím, nebudu kvuli tomu dělat další téma: Jdu k věci, sbíram si ty nove boxy a v deníku toto{log_msg_gather_drone-zeus-part_p}
    a místo dvou dílu do zeus mám 3, je to bug nebo součást akce ? Díky

12. Ano, ale i to že padl z bonusového boxu

Naposledy upraveno: 19/6/15
  13. «τmp®»PΞ†ΣRÖS«τmp®» promiň to jsem přehlídl, v tom případě se jedná o součást akce.

Btw. bezprostředně předcházející příspěvky se necitují, je jasné na co reaguješ.

14. oops.eu

oops.eu User

a to jsi je sebral z těch bílejch boxů co jsou k akci, nebo jsi sbíral bedny? kdyžtak napiš přibližný čas, ID a mapu :)

15. oops.eu Proč bych ti měl dávat takové informace ??? a na tu první otázku: podívej se o kousek nahoru a uvidíš odpověd

16. pistoj

pistoj User

potvrdzujem
    19.06.2015 - 00:46[​IMG]Získaný predmet: Časť konštrukčného plánu stíhačky Zeus. (3)
    z akcioveho boxu mi to padlo
    ked ma moderator poziada o ID rad napisem :)

Naposledy upraveno: 19/6/15
  17. oops.eu

oops.eu User

18. Kubino

Kubino Guest

Je to akciou, má autor ešte nejaké otázky?

19. Mám ja ešte otázku. Z tých bonusových boxov mi tie časti zeusa môžu padnúť len 1x za deň, alebo aj viac krát?

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.