Hercules

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem skiavi, 7/3/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. skiavi

skiavi User

Dobrý deň, moje meno je skiavi. Mám 56 káp a 9 herculesov. Posledných 12 káp po sebe som nedostal ten posledný. Rád utrácam urídium, ktoré si poctivo zarobím. Vo svojom voľnom čase rád točím kappy, z ktorých dostávam až nič, alebo keď sa zadarí sem tam aj niaky ten multi booster. Kamarát z toho istého serveru má 65 káp a 26 herculesov.

Naposledy upraveno: 7/3/16
  2. |Oromë|

|Oromë| User

Takze takto, sanca je na konci kazdej brany 25%, vzdy boli hraci co potrebovali vela kapp a zase dalsi mali stastie a popadali im rychlo. Chce to len trpezlivost, ten posledny ti uz skor ci neskor padne.

Nemame tu co riesit, nejde o technicky problem. Ku herculesom tu mas aj diskusiu, Úspešnosť získavania designov HERCULES, mozes si prezriet statistiky inych hracov.

Poprosim ta zbytocne nespamovat forum a prejdi si Jak správně přispívat na forum

LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.